Historická auta jedou z Berlína do Pekingu Hedvábnou stezkou: oslavují tak 25. výročí od zahájení družby sesterských měst Berlín-Peking

V Bretsd Plaza v Charlottenburgu v Berlíně se konalo slavnostní zahájení Rallye historických automobilů na trase Berlín-Pekingu po nové Hedvábné stezce roku 2019. Rallye přilákala dobrodružné fanoušky automobilů z Německa, Švýcarska, Rakouska a Lucemburska, kteří pojedou do čínského Pekingu ve svých historických automobilech.

Na zahajovacím ceremoniálu paní Wang Yue, zástupkyně ředitele Pekingského městského úřadu pro kulturu a cestovní ruch, uvedla, že letos, v roce 25. výročí zahájení přátelské výměny sesterských měst Pekingu a Berlína, se flotila vozů jedoucích z Berlína do Pekingu stává vyslancem spojujícím obě strany; a v Pekingu jsou vítáni turisté, aby zažili nové kouzlo hlavního města, které spojuje orientální časem vyznamenanou kulturu, módu a inovace. Pan Reinhard Naumann, vedoucí představitel okresu Charlottenburg v Berlíně, uvedl, že jeho okres je ochoten hrát větší roli při prohlubování komunikace a spolupráce v oblasti kultury a cestovního ruchu a spolupráce mezi oběma stranami.

Rallye historických automobilů na trase Berlín-Pekingu po nové Hedvábné stezce roku 2019 povede trasou delší než 13 000 kilometrů podél Nové hedvábné stezky postavené na základě staré stezky, pojede Polskem, Běloruskem, Ruskem a Kazachstánem, než dorazí do Pekingu.

Na propagační konferenci „Okouzlující Peking" s jeho kulturou a zdroji cestovního ruchu, která se konala v Berlíně předchozího dne, paní Wang Yue, zástupkyně ředitele Pekingského městského úřadu pro kulturu a cestovní ruch, uvedla, že Peking se snaží vybudovat harmonické a příjemně obyvatelné hlavní město na světové úrovni a stejně tak prvotřídní mezinárodní turistické město. V současné době usiluje o vybudování okolního centra města a připravuje se na zimní olympijské hry 2022. Na propagační konferenci v Berlíně Peking projevil svou ochotu posílit spolupráci a sdílet s Berlínem příležitosti.

V posledních letech pořádá Pekingský městský úřad pro kulturu a cestovní ruch v Německu rozmanité kulturní a turistické propagační aktivity. V roce 2019 dosáhl počet obousměrných cest až 200 tisíc. Peking a Berlín mají jako hlavní města dlouhou historii, velké tradice, hluboké kulturní základy a bohaté turistické zdroje. Díky atraktivitě flotily klasických a historických automobilů může být více Němců, kteří by chtěli přicestovat do Pekingu.

KONTAKT: paní Yang, +86 10 63074558


Zařazenočt 29.08.2019 09:08:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31897

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V