Devátý ročník konference Agile Prague proběhne ve dnech 16.-17.9.2019 v Praze

Již podeváté se letos sjedou příznivci moderního řízení, tzv. Agilních metod, do Prahy na pravidelnou konferenci Agile Prague, která se koná ve dnech 16.-17. září 2019. Jako již tradičně se očekávají top experti z celého světa, kteří účastníky seznámí s aktuálními trendy v adopci a implementaci Agilních metod a projektového řízení. Tématem letošního ročníku je "Agile Journey", nebo-li diskuze nad postupy, jak zavádět Agilní metody a porozumění tomu, že se jedná o kontinuální proces a ne jednorázovou akci.

"Je skvělé, že se konference etablovala na evropské úrovni a díky dlouhodobě budované pověsti se nám daří na konferenci zvát opravdu světové experty a sledovat aktuální trendy v Agilních přístupech," říká Zuzana Šochová, celosvětově uznávaná expertka na Agilní projektové řízení a organizátorka konference Agile Prague. "Je vidět, že je to zajímavé i pro účastníky, což potvrzuje fakt, že konference je opět vyprodaná."

Konference je největší akcí, kterou v Praze pořádá Agilní Asociace, z.s., neziskové sdružení, které se zaměřuje na propagaci Agilního řízení v České Republice a na Slovensku. "Kromě Agile Prague konference pořádáme pravidelně Agilní Open Café v Praze, kde v menším formátu diskutujeme aktuální témata z Agilního řízení," dodává Šochová.

Konference kapacitně míří na 300 účastníků a je letos jako již v předchozích letech vyprodaná. Tradičně se koná v OK Systems konferenčním centru v Praze. Letošními keynote speakery jsou Samantha Laing, Marsha Shenk, Pete Behrens a Stephen Parry. Každý z nich je uznávanou osobností - autoři knih, nových konceptů, respektovaní koučové. Nejsou to jediní přednášející, na konferenci se představí více než 30 přednášejících s celosvětovým zastoupením - přijede velká skupina Certifikovaných Scrum trenérů a Enterprise koučů. Jedná se o skupinu top expertů na Agilní transformace.

Bude se diskutovat o Agilu na úrovni celé organizace, Scrumu, roli ScrumMastera, Agilním leadershipu, Agilním koučinku, facilitaci a také o Agilním HR. Pro ukázku vyberme pár příkladů - na transformace a budování Agilní organizace se z různých pohledů zaměří Andrea Provaglio, Marsha Shenk a Tirrell Payton. Heidi Helfand se zaměří na změny v týmech, Zuzana Šochová vám vysvětlí, jak se mění role HR v Agilní organizaci, a Llewellyn Falco vám ukáže, jak v praxi funguje Mob programming. Ale to zdaleka ještě není vše. Konference je obohacena i praktickými case-studies.

Realizace konference by nebyla možná bez sponzorů a partnerů, kterým děkujeme za podporu. Konferenci podpořili následující sponzoři a partneři (v abecedním pořadí):

- Platinový: Agile Leadership Journey, Komerční banka, Scrum Alliance

- Zlatý: Avast, Broadcom

- Partner: Agilní Asociace, Agile Austria Conference, Gopas, Konference Projektový Management, Methods&Tools, Radtac, ScrumDesk, Scrum Expert, Sochova.com

Společně s konferencí se letos 18.9.2019 pořádá doprovodný workshop - Design Thinking: Human-Centred Design in Agile (Stuart Young), který je zaměřený na produkt design formou design thinking procesu. V následujících dvou dnech 19.-20.9.2019 poběží certifikační workshop CAL1 - Certified Agile Leadership zaměřený na moderní Agilní Leadership a budování Agilní organizace facilitovaný Zuzanou Šochovou, certifikovanou Scrum trenérkou. Všechny tyto akce spolu tematicky souvisí a tvoří plný Agilní týden.

Reference:

http://agileprague.com/

http://agilniasociace.cz/


Zařazenočt 15.08.2019 10:08:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31833
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.