Společnost Yanfeng Automotive Interiors získala ocenění Nejlepší zaměstnavatel roku 2019 (Top Employer Award 2019)

YFAI platí v Německu a na Slovensku za preferovaného zaměstnavatele.

Za špičkové pracovní podmínky v Německu a na Slovensku získala společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), světový lídr v automobilovém průmyslu, ocenění Nejlepšího zaměstnavatele roku 2019. Nezávislý Institut pro nejlepší zaměstnavatele potvrdil, že společnost, jež je dodavatelem komponentů automobilového průmyslu, propaguje a podporuje talenty na všech organizačních úrovních.

Obraz: AP Images (http://www.apimages.com)

Toto prestižní ocenění bylo uděleno společnosti za to, že je atraktivním zaměstnavatelem v jednom z nejvíce inovativních odvětví rychle se měnícího prostředí. Již druhý rok po sobě získala společnost YFAI renomovanou certifikaci pro své závody v německém Lüneburgu a Neustadtu či pro svou evropskou centrálu v Neussu. Kromě toho ale byly oceněny i všechny tři pobočky na Slovensku, včetně Automobilového obchodního centra v Bratislavě, Technického centra v Trenčíně a výrobního závodu v Námestovu. Cenu pro Nejlepšího zaměstnavatele roku 2019 získaly i lokality společnosti v USA a Mexiku. Toto je rovněž třetí rok po sobě, kdy společnost YFAI takové ocenění získala v Číně.

„Od svého založení se zaměřujeme na vytváření rozmanitého pracovního prostředí na celém světě, kde se pěstuje spolupráce a podporují inovace,“ řekl Tony Elenbaas, Vice President, Europe and South Africa pro Yanfeng Automotive Interiors. „S hrdostí přijímáme toto ocenění, které nás povzbuzuje k dalšímu zdokonalování a sdílení osvědčených postupů ve všech regionech.“

K určení vítězů každoroční Ceny pro nejlepší zaměstnavatele hodnotí nezávislý Institut pro nejlepší zaměstnavatele všechny účastníky v různých kategoriích. Například ve strategii při výběru talentů, HR plánování, získávání nových talentů, jejich zapojení do procesů, v oblasti školení a vývoje, řízení výkonu, rozvoje managementu, plánování kariéry a profesního postupu, v oblasti odměn a výhod a rovněž v oblasti firemní kultury. Do budoucna hodlá společnost YFAI dále pokračovat v optimalizaci svých personálních postupů a ukotvit pozici společnosti jako spolehlivého a inovativního preferovaného zaměstnavatele.

Pro podrobnější informace se obraťte na:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Německo

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

Email: astrid.schafmeister@yfai.com

O společnosti Yanfeng Automotive Interiors:

Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálním lídrem v oblasti automobilových interiérů. YFAI nově definuje, jak lidé relaxují, pracují a baví se v interiérech svých vozidel v současnosti i v příštích desetiletích. Společnost s centrálou v Šanghaji má přibližně 110 výrobních závodů a technických center v 20 zemích a více než 33 000 zaměstnanců po celém světě, kteří navrhují, vyvíjejí a vyrábějí součásti interiéru pro všechny světové výrobce automobilů. Společnost Yanfeng Automotive Interiors, založená v roce 2015, je společným podnikem Yanfeng, jednoho z největších dodavatelů v automobilovém průmyslu v Číně, a společnosti Adient, globálního lídra v oblasti automobilových sedadel. Bližší informace naleznete na adrese www.YFAI.com.


Zařazenost 13.02.2019 15:02:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30651
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.