YOHJI YAMAMOTO INC. spustí dne 22. srpna 2018 svůj oficiální internetový obchod "THE SHOP YOHJI YAMAMOTO"

Značky „S'YTE" a "Ground Y" se v tento den poprvé představí na světové scéně

Společnost Yohji Yamamoto Inc. spustí dne 22. srpna 2018 celosvětově svůj internetový obchod THE SHOP YOHJI YAMAMOTO. Nabídka e-shopu bude v anglickém jazyce a nákupy bude možné uskutečňovat v amerických dolarech. Internetový obchod bude nabízet značku S'YTE dostupnou pouze online i další značky, jako například Ground Y, Y's, Yohji Yamamoto Produce (zboží dostupné pouze online), Yohji Yamamoto + noir (zboží dostupné pouze online), discord Yohji Yamamoto, LIMI feu a další. Značky S'YTE a Ground Y se v tento den poprvé představí zákazníkům po celém světě, jelikož doposud byly k dostání pouze v Japonsku. V internetovém obchodě bude možné platit kartami VISA, MASTERCARD nebo přes PayPal a zboží bude doručováno do 130 zemí světa prostřednictvím EMS.

Internetový obchod THE SHOP YOHJI YAMAMOTO nabízí řadu prvků a funkcí, díky nimž bude nakupování online mnohem příjemnější. Aby zákazníci lépe porozuměli nabízenému zboží, budou moci si ho prohlédnout na modelech. Každá značka bude mít navíc i svoji vlastní stránku a tzv. „lookbook", který zákazníkům představí koncepci jednotlivých značek.

Po spuštění e-shopu má společnost v úmyslu vydat na začátku září i aplikaci. Ve stejném měsíci pak plánuje zahájit online prodej i v čínštině.

THE SHOP YOHJI YAMAMOTO | www.theshopyohjiyamamoto.com

S'YTE - je "et Y's" pozpátku, což znamená "s Y's" ve francouzštině. Značka byla uvedena na trh v září 2011, je dostupná pouze online a představuje vstupní bránu ke kolekcím módního návrháře Jódžiho Jamamota.

Ground Y - nabízí novou módní koncepci - styl, který je nestárnoucí a unisex - tím, že slaďuje různé aspekty návrhů Jódžiho Jamamota. Značka Ground Y dobře padne každému bez ohledu na pohlaví či věk, díky čemuž se těší všeobecné oblibě a nabízí řadu populárních oděvů.

Y's - funkční a důstojné modely pro každodenní nošení -- v rámci jedinečné kategorie, která se etablovala sama, tato kolekce je utvářena univerzálními hodnotami a jedinečnými vzory. Jedná se o konfekční oblečení, kterým ateliérový tým návrhářů vyjadřuje identitu značky.

YOHJI YAMAMOTO PRODUCE - tuto značku řídí ateliérový tým Jódžiho Jamamota, reprodukuje jeho největší archivované hity a představuje cenově dostupnou kolekci k řadě Yohji Yamamoto pour Homme.

Yohji Yamamoto + NOIR - vyjadřuje pohled na svět Jódžiho Jamamota prostřednictvím neformálního oblečení. Tato kolekce je ve stylu černé a zaměřuje se na objem a vyváženost látky, nabízí klasiky oproštěné od momentálních trendů, elegantní a propracovanou oslnivou hodnotu Jódžiho Jamamota. K dispozici budou i produkty dostupné pouze online.

discord Yohji Yamamoto - z roku 2014 přináší nový smysl pro hodnotu prostřednictvím luxusních doplňků navržených Jódži Jamamotem. Slovo „discord", tedy neshoda či nesoulad, odráží estetičnost neúplnosti a asymetrii, které jsou filozofií tohoto návrháře.

LIMI feu - zdůrazňuje atmosféru, objem a pohodlnost odstraněním nadbytečných prvků a záměrně nechává volný prostor pro doplnění vlastní osobnosti každého jednotlivce. Odpoutáním se od normalizovaného trendu designérka Limi Jamamoto vkládá své pocity a vůli do rovné a pravidelné siluety a současně své návrhy kombinuje s originálním vzdušným přehozem zakrývajícím tělo.

Kontakt pro tisk: YOHJI YAMAMOTO INC. PR and Communications

E-mail: yy-pr@yohjiyamamoto.co.jp

Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/732028/Youji_Yamamoto_Inc.jpg

KONTAKT: +81(0)3-5463-1500


Zařazenost 22.08.2018 07:08:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29670

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V