Rubl od začátku invaze posílil ze všech měn světa suverénně nejvíce, proti koruně o 30 %. Trh s ním je ale znásilněný, vždyť od ruských energií už se odvrací i země jako Indie či Maďarsko - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (26)
 
přečíst (0) 07.05.22 09:23  Alex  (243649)

Ing

Ruské banky „kreslí“ skvělé kurzy, ale při nákupu bezhotovostní měny používají mnohem vyšší a hotovostní měna prostě neexistuje

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (23) 05.05.22 13:39  Radim Tesař  (243599)

Ruská ropa

Proč lžete? Čeho tím chcete dosáhnout? Indie ba naopak začala odebírat více ropy díky slevě které Rusko poskytlo. Pryč z EU a všechny portálky které nám neustále lžou pokutovat a zbavit licence... Že se nestydíte chásko proradná...

Dosavadní doporučení: přečíst (23)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (11) 05.05.22 12:55  Btc  (243598)

Hhh

Dolar znasilnuju desatrocia a s nim cely svet hhhh.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (11)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (47) 04.05.22 18:26  scink  (229387)

To je ale blbý titulek

Dát článku tento titulek, vyvolat dojem že rubl posílil a pak napsat článek, že sice posílil, ale jen v Rusku, to je fakt pitomost. Ruská ekonomika a s ní i celé Rusko je v ... Akorát to ještě není tolik vidět. Rubl je bezcenný a v rusku si hrají na silný rubl. Rusko má hromadu "krvavého zlata" a nesmí na trh se zlatem :) Z Ruských cenných papírů udělal Putin přes noc toxický odpad, tak až zase budete psát, tak Místo rubl nejvíc posílil napište Rusko je v ... Bude to výstižnější i když titulek nepřitáhne tolik čtenářů.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (47)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (4) 06.05.22 16:32  gigo  (243632)

To je ale blbý titulek

Kurz rubla posilňuje kvôli jeho naviazaniu pri predaji plynu a aj posledná aukcia na ropu bola za ruble, ale nik nebol ochotný platiť v rubloch pretože pre ropu rusi ešte nespravili párové účty. Predpokladám, že kupci idú zháňať ruble. V ten deň bol rubel na 5rocnom maxime oproti euru. Putinov ťah je chytry, pretože kým ECB prestala uvádzať kurz rubla od 1.3., od 1.4.sa ním obchoduje min pri plyne v rámci EÚ a som presvedčený, že pôjde aj u ostatných komodít. A tak ECB bude musieť, min. kvôli účtovníctva tento kurz uvádzať. Všetko to je kvôli tupej politike anglosasov a EÚ, s finisom oslabenia dolára ako rezervné meny. Len mena krajiny, ktorá má prebytkove saldo obchodu môže byť v reále držana ako rezerva. To začali rusi pretože im zablokovali 350mld štátnych rezerv u usd, ozvali sa saudi, ktorí chcú predávať ropu v juanoch, Čína rozpúšťa svoje rezervy v dolároch... Som zvedavy, kto bude mať záujem nakupovať dlh spôsobený deficitom od krajiny, ktorá tlači peniaze aby si financovala deficit a takýto dlh predávala iným s rizikom, že keď sa jej to nebude páčiť tak ho zábavi.

Good bay dolár. 

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (4)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (5) 09.05.22 15:08  scink  (229387)

To je ale blbý titulek

Nevím jestli jsi jen pitomec, nebo ruský trotl. Každopádně obojí je špatně. Rusko je nejen ekonomicky v hazlu.Na vnitřním trhu si mohou hrát na silný rubl. To je ale všechno. Plynu ani ropy se nenají a přebytkové saldo je dost platné. Je to jako když v bývalé SSSR, kdyby přestali vyplácet mzdy, tak by to lidi pocítili až za dva roky. Nebylo to proto, že by byl rubl silný, ale že jich lidé měli doma docela dost. Oni je totiž neměli za co utratit. A to je teď čeká znovu. Civilizovaný svět se od Ruska izoluje a bude trvat nejméně 30 let než to dostane do normálu, jestli vůbec. Určitě se najdou jedinci, kteří budou s Ruskem obchodovat, ale ti vyřadí sami sebe z obvyklých obchodních vazeb na Západě. Kurz rublu není věcí ECB. Poctivý kurz stanovuje burza a rusové s rublem na burze z dobrých důvodů neobchodují. Není to ECB ale rusko, kdo se bojí pravdy. Ve chvíli kdy vstoupí na burzu tak se jejich potěmkinova vesnice sesype bez ohledu na to o čem jsi presvedčený. Rusům zablokoval rezervy v cizích měnách prostě proto, že přepadli Ukrajinu.Až z Ukrajiny odtáhnou, budou mít rezervy dostupné, až se odečtou válečné reparace a pokud něco zbyde. Nezaměňuj příčiny a následky.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (5)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (2) 09.05.22 16:38  gigo  (243632)

To je ale blbý titulek

Začnem od začiatku. 1.Je skutočne neuveriteľne aké kecy niektorí sedliacki účtovníci médiám dávkuju. Blbym lidem to ale stačí, pretože rusi. 2.Vieš čo je uctovnictvo a podľa čoho sa účtujú zahranicne operacie. Podla kurzu. 3.Aj keď vaši tupi vládni predstavitelia majú plnú hubu, že oni platiť za plyn v rubľoch nebudú. Oni totiž odoberajú plyn od Nemcov, ktori v rubloch platia. Doporucujem aby tvoja vláda prestala taky plyn odoberať, ved vám dajú Poliaci. Ha, ha, ha...4. Tvoje prognózy ekonomického stavu ruská sú podobné akoby si bol fialov poradca. Nečudujem sa ze si mimo, keďže o ničom sa nedozvies, len to co ti povedia vaši euro demokrati. Poradím ti, staci ak sa budeš orientovať sedliacky rozumom a ten ti napovie ako to v skutočnosti je. Takže, ak sa prijíma 6.balik sankciitak asi predošlych 5 nefinguje. A keď hovoria o nejakých výnimkach a prechodných obdobiach, tak to znamená, že nevedia co majú robiť, pretože to robia ľudia odtrhnúť od reality. Ale podľa toho čo píšeš patríš k nim aj ty. Takže lepšie je sledovať vývoj a nerozprávat dopredu, pretože potom vyzeráš ako.... tvoja EÚ.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (2)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (4) 09.05.22 19:31  scink  (229387)

To je ale blbý titulek

Jsi jen pitomec se sklonem poučovat. Víš kolik rublů dostaneš za € 1 000 ? Všechny :) V rublech nikdo neplatí nebo možná Maďar. Rubl nemá kurz, ale jen nějaký číslo které si rusáci cucají z prstu.Tovojim účtovnictvom se nikto nezaoberá. Kurzy tvoří nabíka a poptávka na finančních trzích. Najdi tam rubl. Možna že ty si vedeš účtovnictvo v rublech, ale to jsi maximálně čtvrtý. Víc vás na světě nebude.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (4)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 09.05.22 19:41  gigo  (243632)

To je ale blbý titulek

Žiaľ, s tebou to bude mať česky národ ťažké.Držím palce

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:
přečíst (10) 05.05.22 15:44  PetrBalek  (243606)

To je ale blbý titulek

Přesně tak, vystihl jste to. 

Dosavadní doporučení: přečíst (10)
Vaše doporučení:

přečíst (52) 04.05.22 17:25  Guldur  ondrej-dolezalzavinacseznam.cz  (243575)

Hnus a lži.

Kovandova zkorumpovaná demagogická propaganda opět útočí!

Indie namá prostě jak zaplatit :-), haha - a co takhle vzájemné obchodování v národních měnách, už najeté - rupie/rubl, yuan/rubl, atd... o tom Kovanda asi neslyšel - nebo spíš nesmí mluvit - nedostal by bakšiš a možná i něco  hůře - výsledek naší "demokracie" - globokratury - HNUS!!!

Dosavadní doporučení: přečíst (52)
Vaše doporučení:

přečíst (43) 04.05.22 17:24  mirek  (243574)

Všechno bude zase při starém ..

Uvidíte, že po válce se zase bude s RF vesele obchodovat dál. Prostě některé suroviny, které pocházejí s RF nejdou v takovém žádaném množství jako doposud určitě nahradit. Možná to nebude napřímo, ale bude to. Kapitalista s EU si vždy cestu najde, protože peníze a zisk je mu přednější než nějaké podělané naoko sankce. Tak nás tady Kovando „nekrm“ svými rozumy,  když stejně co  tady řekneš a napíšeš  je úplně mimo mísu. No a pokud ne tak je jednoduché řešení.. Prostě  výroba aut a montovny kolem  toho včetně subdodavatelů,  to vše  se pak kvůli vysokým nákladům za energie a suroviny přesune jen co to přestane stát dotovat, dále na východ. To bude pak bude  ten  fičák pane Kovanda. O tom by jste měl pane Kovanda  psát, jestli jsou naše fabriky a výroba připraveny a  schopni utáhnout tak vysoké náklady za náhradní zdroje a suroviny dodávané mimo RF.

Dosavadní doporučení: přečíst (43)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (43) 04.05.22 15:28  Marek Z.  (206521)

Věštec Kovanda jako zaručená jistota

Že rubl takto posílil píše ten, který celou dobu od počátku konfliktu suverénně věštil bankrot Ruska každým dnem, a ono nic. Protože svět se podle Kovandy prostě netočí a netočí :-)

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (43)
Vaše doporučení:
přečíst (19) 04.05.22 18:33  xxx  (241641)

Věštec Kovanda jako zaručená jistota

Ale kulové. On si vzal vzor od toho týpka co 15 let v kuse předvídal hospodařskou krizi. Ono mu to jednou vyjde i když už nebude na světě. Predikovat cykly není nijak vyjímečné.

Dosavadní doporučení: přečíst (19)
Vaše doporučení:

přečíst (44) 04.05.22 15:14  ASD  (242772)

Pane redaktore

Nechte už té propagandy. Od RF se nikdo neodvrací. Naopak ti rozumní využívají situace a nakupují levněji.

Dosavadní doporučení: přečíst (44)
Vaše doporučení:

přečíst (63) 04.05.22 13:50  Pijack Jméno 'Pijack' používá stále stejný uživatel  (243559)

Propaganda míní tak trhy míní jinak

Milý snaživý autore. Jsme na finančním webu. Jestlipak víte, že hodnotu každé měny určuje trh, resp. důvěra hráčů na měnovém trhu? Když halt rubl vzbuzuje ve světě důvěru i přes zásahy Ruské centrální banky, tak prostě tu důvěru získá, tedy roste i kdyby Péťa Fiala na protest proti tomu rajtoval ve Vatikánu na kozlovi. Tak to prostě je a nedělejte ze sebe naivního sluhu české propagandě. Kleslo by vaše renomé.

Dosavadní doporučení: přečíst (63)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (5) 09.05.22 15:48  scink  (229387)

Propaganda míní tak trhy míní jinak

No tak to jsi na finanční web zaploudil. Napsat že rubl vzbuzuje důvěru patří do ruských zbožných přání. Pokud ale u tebe a tvé staré vzbuzuje důvěru, mohou se v Rusku začít radovat :) Hodnotu určuje nabídka a poptávka. Ta se projevuje na burze, kam se rusko neodváží svůj bezcenný rubl poslat. Pokud jde o důvěru, tak měna odráží důvěru v ekonomiku. Sázet na ekonomiku země kde nic nefunguje se blíží hře na hracím automatu. Jediné co je v ruské ekonomice významné je ropa a plyn. Pokud u toho zůstanou jen nejnutnější dobu země které nemají možnost volby, Rusko to nezachrání.Nakonec i ta těžba se neobejde bez zahraničních technologií. S těmi notebooky co vyrábí Rusové by to nešlo.Vždyť i těžební technologie jsou ze západu. A perlička. Prahu osvobozovali Rusové v amerických botách za které dodnes nezaplatili. Ty důvěro :)

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (5)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (49) 04.05.22 14:08  Tomasso  (243566)

Propaganda míní tak trhy míní jinak

Vzhledem k tomu, že rubl není v současnosti konvertibilní na světových trzích, tak jeho deklarovaná hodnota je spíš přáním ruské centrální banky než jeho reálná hodnota.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (49)
Vaše doporučení:

přečíst (33) 04.05.22 13:30  Jiří  akrijmucokzavinactiscali.cz  (242707)

Tak k čemu tohle všechno?

My budem ryť rypakom zemu a Puťka je vysmátý.

Dosavadní doporučení: přečíst (33)
Vaše doporučení:


Diskuze Rubl od začátku invaze posílil ze všech měn světa suverénně nejvíce, proti koruně o 30 %. Trh s ním je ale znásilněný, vždyť od ruských energií už se odvrací i země jako Indie či Maďarsko, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Rubl od začátku invaze posílil ze všech měn světa suverénně nejvíce, proti koruně o 30 %. Trh s ním je ale znásilněný, vždyť od ruských energií už se odvrací i země jako Indie či Maďarsko

Rubl od začátku invaze posílil ze všech měn světa suverénně nejvíce, proti koruně o 30 %. Trh s ním je ale znásilněný, vždyť od ruských energií už se odvrací i země jako Indie či Maďarsko - zdrojová stránka k tématu diskuze Rubl od začátku invaze posílil ze všech měn světa suverénně nejvíce, proti koruně o 30 %. Trh s ním je ale znásilněný, vždyť od ruských energií už se odvrací i země jako Indie či Maďarsko.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Rubl od začátku invaze posílil ze všech měn světa suverénně nejvíce, proti koruně o 30 %. Trh s ním je ale znásilněný, vždyť od ruských energií už se odvrací i země jako Indie či Maďarsko e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Rubl od začátku invaze posílil ze všech měn světa suverénně nejvíce, proti koruně o 30 %. Trh s ním je ale znásilněný, vždyť od ruských energií už se odvrací i země jako Indie či Maďarsko.


 Burza Prime 16:29 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  635.00  +0.16% 
 ČEZ  854.50  +0.65% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 116.00  +0.22% 
 GEN DIGITAL  491.00  -3.16% 
 GEVORKYAN  252.00  -0.79% 
 KOFOLA CS  272.00  +0.37% 
 KOMERČNÍ BANKA  862.00  +0.06% 
 MONETA MONEY BANK  97.00  -6.19% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 960.00  +1.01% 
 PHOTON ENERGY  44.40  0.00% 
 PILULKA LÉKÁRNY  180.50  -0.55% 
 PRIMOCO UAV SE  900.00  +1.69% 
 VIG  728.00  -2.02% 
Komodity online
 Ropa 88.70 USD 26.04   
 Zlato 2339.74 USD 26.04   
 Stříbro 27.21 USD 26.04   
 Káva 223.33 USD 26.04   
 Cukr 19.43 USD 26.04   
 Bavlna 80.92 USD 26.04   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.