Věra Stárová (GfK-Praha)
Ostatní  |  19.02.2004 09:38:42

Konference HORECA Special 2004: odborný dialog hoteliérů a restauratérů s dodavateli potravin a nápojů

Vysoká škola hotelová Praha, Národní federace hotelů a restaurací ČR, sdružení HO.RE.KA ČR, UNIHOST a SPOLHOST a poradenská firma INCOMA Consult založily v roce 2001 tradici odborných a společenských setkání majitelů a managerů firem podnikajících na českém gastronomickém a hotelovém trhu. Prvních 3 ročníků konferencí, pořádaných pod názvem HORECA a odborného setkání HORECA Special 2003 se zúčastnilo celkem téměř 2 tisíce restauratérů, hoteliérů a jejich dodavatelů.

Enormní zájem účastníků o tyto konference vedl organizátory nejen k rozhodnutí uspořádat 4. ročník tohoto vrcholového setkání (Czech HORECA Summit 2004, Top Hotel Praha, 3. 11. 2004), ale i k  zahájení příprav specializovaného setkání věnovaného vysoce aktuální problematice dodavatelsko – odběratelských vztahů a produktových inovací na HORECA trhu. To se pod názvem HORECA Special 2004 uskuteční dne 2. 3. 2004 v hotelu Holiday Inn Brno, a to jako součást nového veletržního projektu PROBIZ, realizovaného společností Veletrhy Brno v rámci tradičních potravinářských veletrhů SALIMA.

Konference HORECA Special 2004 bude rozdělena do 2 hlavních částí. Její úvodní blok, moderovaný prof. Jindrou, rektorem Vysoké školy hotelové Praha, bude diskutovat perspektivy hotelového a restauračního trhu po vstupu ČR do Evropské unie. K tomuto tématu vystoupí zástupci všech hlavních typů firem operujících na HORECA trhu. Názory provozovatelů pohostinských zařízení představí Jan Pýcha, generální ředitel stylového restaurantu Tvrz z Průhonic u Prahy. Za dodavatelskou sféru budou referovat Jiří Imrýšek, obchodní ředitel společnosti STAROBRNO a Karel Matějka, manager portfolia komerčních produktů firmy Procter & Gamble. Pohled největšího velkoobchodu bude reprezentovat Stanislav Sekyra, šéf nákupu čerstvých potravin firmy MAKRO Cash & Carry ČR.

Druhý programový blok  bude věnován dodavatelům gastronomie a uvede jej analýza dodavatelské a distribuční struktury českého trhu, prezentovaná Kateřinou Bartošovou, analytičkou INCOMA Research. Požadavky gastronomické sítě na dodavatele ve svém vystoupení zrekapituluje Petr Olbrich, obchodní ředitel BAKARE – Gastroservis. Konference bude zakončena diskusí, ve které se zúčastní všichni referující.

Novinky z přípravy konference jsou průběžně publikovány na serveru www.horeca21.cz. Zde je také k dispozici úplný program konference a on-line přihláška.

Podrobnější informace o konferenci je připraven podat Milan Švihla,
INCOMA Consult, tel: 251 117 522

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688