Konference HORECA Special 2004: odborný dialog hoteliérů a restauratérů s dodavateli potravin a nápojů
Vysoká škola hotelová Praha, Národní federace hotelů a restaurací ČR, sdružení HO.RE.KA ČR, UNIHOST a SPOLHOST a poradenská firma INCOMA Consult založily v roce 2001 tradici odborných a společenských setkání majitelů a managerů firem podnikajících na českém gastronomickém a hotelovém trhu. Prvních 3 ročníků konferencí, pořádaných pod názvem HORECA a odborného setkání HORECA Special 2003 se zúčastnilo celkem téměř 2 tisíce restauratérů, hoteliérů a jejich dodavatelů.
Enormní zájem účastníků o tyto konference vedl organizátory nejen k rozhodnutí uspořádat 4. ročník tohoto vrcholového setkání (Czech HORECA Summit 2004, Top Hotel Praha, 3. 11. 2004), ale i k zahájení příprav specializovaného setkání věnovaného vysoce aktuální problematice dodavatelsko – odběratelských vztahů a produktových inovací na HORECA trhu. To se pod názvem HORECA Special 2004 uskuteční dne 2. 3. 2004 v hotelu Holiday Inn Brno, a to jako součást nového veletržního projektu PROBIZ, realizovaného společností Veletrhy Brno v rámci tradičních potravinářských veletrhů SALIMA.
Konference HORECA Special 2004 bude rozdělena do 2 hlavních částí. Její úvodní blok, moderovaný prof. Jindrou, rektorem Vysoké školy hotelové Praha, bude diskutovat perspektivy hotelového a restauračního trhu po vstupu ČR do Evropské unie. K tomuto tématu vystoupí zástupci všech hlavních typů firem operujících na HORECA trhu. Názory provozovatelů pohostinských zařízení představí Jan Pýcha, generální ředitel stylového restaurantu Tvrz z Průhonic u Prahy. Za dodavatelskou sféru budou referovat Jiří Imrýšek, obchodní ředitel společnosti STAROBRNO a Karel Matějka, manager portfolia komerčních produktů firmy Procter & Gamble. Pohled největšího velkoobchodu bude reprezentovat Stanislav Sekyra, šéf nákupu čerstvých potravin firmy MAKRO Cash & Carry ČR.
Druhý programový blok bude věnován dodavatelům gastronomie a uvede jej analýza dodavatelské a distribuční struktury českého trhu, prezentovaná Kateřinou Bartošovou, analytičkou INCOMA Research. Požadavky gastronomické sítě na dodavatele ve svém vystoupení zrekapituluje Petr Olbrich, obchodní ředitel BAKARE – Gastroservis. Konference bude zakončena diskusí, ve které se zúčastní všichni referující.
Novinky z přípravy konference jsou průběžně publikovány na serveru www.horeca21.cz. Zde je také k dispozici úplný program konference a on-line přihláška.
Podrobnější informace o konferenci je připraven podat Milan Švihla,
INCOMA Consult, tel: 251 117 522
Poslední zprávy z rubriky Ostatní:
Přečtěte si také:
Prezentace
26.04.2024 Historie a vývoj vodovodních baterií: Od...
25.04.2024 Pobřeží Egejského moře - ideální tip na všechny...
24.04.2024 Výsledková sezóna: Jak se daří výrobcům čipů a...
Okénko investora
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Dlouho očekávaná událost ze světa kryptoměn. Přinese další halving bitcoinu nová maxima?
Štěpán Křeček, BHS
Petr Lajsek, Purple Trading
Ali Daylami, BITmarkets
Michal Brothánek, AVANT IS
Miroslav Novák, AKCENTA
Spotřebitelská inflace v eurozóně odeznívá, pro služby to však úplně neplatí
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz