Zuzana Humlová (AliaWeb)
Ostatní  |  01.12.2003 08:48:03

Uvažujete o uzavření životní pojistky a chcete vědět, jak vám usnadní život?

Podstatou životního pojištění je, že jste pojištěni na životní rizika a zároveň si vytváříte a zhodnocujete finanční rezervu na pozdější dobu. Pojištění tak řeší otázku, jak se co nejlépe postarat o sebe a o své blízké – ochránit se a zajistit.

 

Když myslíte na zadní vrátka

Pojištění i spoření již dnes patří ke standardní a  každodenní součásti života mnoha z Vás. K rozhodnutí o uzavření životního pojištění jste dospěli v případech,  kdy na vás začali být ekonomicky závislí vaši blízcí nebo v momentě, kdy jste začali plánovat budoucnost, kterou bylo třeba zajistit. Mnozí z Vás tedy již pojistku mají, pokrývá ale dobře vaše potřeby? Česká pojišťovna uvedla na trh produkt, který už svým názvem „Životní pojištění DYNAMIK“ napovídá, že se jedná o moderní produkt, jež je připravený reagovat na různé životní situace.  DYNAMIK pokrývá pojištění jak pro případ smrti, dožití, závažných onemocnění, úrazového pojištění dospělých a až 3 dětí, soukromé zdravotní pojištění, tak zároveň zhodnocuje vaše úspory.

 

Doba si žádá pružnost – můžete ji chtít od životního pojištění? U DYNAMIKU je to samozřejmost!

Heslem dnešní doby  je pružný, flexibilní přístup. Životní pojištění vyvolává zpravidla představu, že je třeba se „upsat“ k pravidelným platbám na celý život a teprve na konci obdržet naspořené peníze zpět. Dnes je ale situace jiná. Česká pojišťovna nabízí Životní pojištění DYNAMIK, jedno z nejflexibilněších životních pojištění na českém trhu. Jednoduše se přizpůsobí podle toho, jak se mění vaše životní situace a vaše potřeby. Co to znamená v praxi? S DYNAMIKem můžete průběžně snižovat nebo zvyšovat pojistnou částku i pojistné a můžete dokonce měnit pojistnou dobu. Tak jak se mění vaše potřeby v průběhu let, tak můžete dodatečně sjednávat různá volitelná pojištění a měnit jejich parametry – jedná se zejména o úrazové pojištění, pojištění závažných onemocnění, pojištění zproštění v případě invalidity či soukromé zdravotní pojištění. Česká pojišťovna myslí i na vaše děti, v rámci DYNAMIKu můžete současně připojistit až tři  své ratolesti. A ještě jedna důležitá zpráva: vložené prostředky nejsou nedobytné, můžete nejen dodatečně vkládat, ale také mimořádně vybírat. V momentě, kdy se peněz nedostává, můžete dokonce využít i platební prázdniny, aniž byste přestali být pojištěni.

 

S DYNAMIKem ušetříte i na daních

Pokud uzavřete životní pojistku s trváním minimálně na 5 let  a alespoň do vašich 60 let, pak si jako fyzická osoba můžete od daňového základu odečíst až 12 tisíc korun ročně. Nejedná se sice o závratné částky, ale ve výsledku vždy potěší. Například během 15 let pojištění na daňových úlevách ušetříte pojistné na tři roky – pokud platíte měsíční pojistné 1 000 Kč a pohybujete se ve 20% daňovém pásmu, ročně ušetříte 2400 Kč, tedy 36 000 za dobu patnáctiletého pojištění.

 

Žádejte příspěvek na DYNAMIK od zaměstnavatele!

Zaměstnavatel vám může přispívat na životní pojištění až do výše 8 tisíc ročně.  Příspěvek zaměstnavatele patří mezi daňově uznatelné výdaje,a tak se z něj dále neplatí pojistné na sociální zabezpečení,  příspěvek na státní politiku zaměstnanosti ani pojistné na všeobecné zdravotní pojištění.  Zaměstnavatel ušetří a vy na tom vyděláte.

 

Štěstí a spokojenost vaší rodiny zdaleka není jen otázkou peněz. Proč jim ale nevyjít vstříct? Životní pojištění DYNAMIK pro Vás Česká pojišťovna tvořila na míru Vašim požadavkům. Že je DYNAMIK správnou volbou dokazuje i téměř 60 000 z vás, kteří se pro něj v období posledních 6 měsíců rozhodli.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688