Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
Okénko pro podnikatele  |  17.03.2024 22:37:15

Jak proměnit svůj relax s golfovou holí v nejlepší investici roku? Exkluzivní dovolené, které otevřou dveře k novým příležitostem!

Pro mnoho lidí není dovolená jen o odpočinku a relaxaci na pláži s koktejlem v ruce. Stále více lidí hledá způsoby, jak svůj volný čas využít aktivně, rozvíjet se a rozšiřovat osobní, ale i profesní obzory. A právě v tomto trendu hraje klíčovou roli i golfová dovolená.


Golf není jen sportem – je to životní styl a také příležitost k setkání s lidmi, kteří sdílejí společný zájem, vášeň a často i profesní zaměření. Na golfovém hřišti se rodí nová přátelství, ale i obchodní partnerství. Golf je unikátní v tom, že spojuje lidi různých věkových skupin a profesí. V průběhu hry, mezi odpaly a putty, máte dostatek času na rozhovory, které mohou vést k navázání cenných vztahů.


Představte si golfové hřiště jako rozsáhlé zelené plátno, na kterém se odehrává hra plná strategie, trpělivosti a především komunikace. Každý úder, každá chvíle čekání na další tah je příležitostí k navázání dialogu s lidmi, kteří sdílejí váš zájem o golf, a se kterými tak máte pro rozhovor společné téma. To vám otevírá možnosti k dalšímu objevování společných hodnot a budoucím přátelstvím i profesním příležitostem.

 


Zde je několik praktických tipů, jak využít golfovou dovolenou k navázání nových i profesních kontaktů:
1. Buďte otevření a přístupní – Na golfovém hřišti neexistuje lepší způsob, jak se seznámit s lidmi, než být otevřený a přátelský. Úsměv a ochota povídat si o hře, ale i o jiných tématech, vám může otevřít dveře k novým příležitostem.
2. Vyjděte z komfortní zóny – Možná máte tendenci hrát golf s lidmi, které už znáte. Vyzkoušejte něco nového a přidejte se ke skupině, ve které neznáte nikoho. Tímto způsobem rozšíříte svůj sociální a profesní okruh.
3. Použijte golfovou dovolenou i jako networkingovou událost – Zúčastněte se společenských večerů, obědů nebo golfových turnajů pořádaných resortem. Tyto události jsou ideální pro navázání nových kontaktů v neformálním a přátelském prostředí.
4. Buďte připraveni předat svůj kontakt – Mějte připravenou svou vizitku nebo alespoň základní informace o sobě a své profesi. Nikdy nevíte, kdy se setkáte s někým, kdo by mohl mít zájem o vaše služby nebo produkty.
5. Sdílejte vášeň – Golfové hřiště je místem, kde se snoubí vášeň pro hru s vášní pro život. Sdílejte své zkušenosti a projekty, které vás naplňují, a nechte ostatní, aby se s vámi podělili o ty své.
Mějte na paměti, že úspěch v navazování kontaktů není o počtu vyměněných vizitek, ale o kvalitě a hloubce navázaných vztahů. Být autentický, upřímně se zajímat o druhé a být ochoten pomáhat, to jsou klíče k úspěchu.


Hledáte nové přátele či obchodní partnery? Pojeďte na skupinový golfový zájezd


Jako leader na trhu golfových dovolených již mnoho let pořádáme pro naše klienty skupinové golfové zájezdy. Pravidelně vyrážíme za golfem na nejkrásnější hřiště Evropy a v naší nabídce nechybí ani golfové dovolené v exotických či méně tradičních destinacích. Vyjet za golfem můžete například na Island, do Jihoafrické republiky nebo do Vietnamu a Kambodže. Představte si, že stojíte na prvním odpališti, obklopeni nádhernou přírodou luxusního resortu, který je harmonicky zasazen do exotické krajiny, a připravujete se na svůj první úder. Okamžik soustředění a klidu, kdy na chvíli zapomenete na všechny starosti a dovolíte své mysli soustředit se jen na okamžik kontaktu vaší hole s míčkem. Ano, to si můžete dovolit, protože vše je perfektně naplánováno, zorganizováno a připraveno a vy máte na práci jen relaxaci a přípravu golfové strategie pro další jamku.

 

Pro rodiny s dětmi pak golfová dovolená přináší zcela novou dimenzi cestování. Kromě tradičních rodinných aktivit nabízíme možnost, v rámci které se i vaše děti stejně jako vy seznámí s golfem pod vedením profesionálních PGA trenérů. Je to nejen zábavný způsob, jak trávit čas, ale také skvělá příležitost pro děti naučit se něco nového a rozvíjet své motorické dovednosti, koncentraci a disciplínu. A kdo ví, třeba právě váš potomek v sobě objeví talent a vášeň pro zelené greeny.


Nejoblíbenější evropské golfové destinace

Zajímá vás, kam Češi nejraději vyráží za golfem? Zde jsou tři nejoblíbenější destinace, kde naši klienti nejraději tráví svou golfovou dovolenou.

Turecko – Belek


Čeští golfisté velmi rádi cestují za golfem do tureckého Beleku. Oblast se nachází pouhých 30 kilometrů od mezinárodního letiště Antalya, kam se dostanete přímým letem z Prahy. Čekají zde na vás sluncem zalitá golfová hřiště vysoké kvality s perfektní údržbou, příjemné klima od října až do května i lákavě vysoká teplota moře, která vás nezklame ani v zimních měsících. Nechybí luxusní resorty a skvělé služby. Při hře se můžete kochat nádhernými výhledy na pohoří Taurus a svou golfovou dovolenou můžete spojit s návštěvou antických památek.

Španělsko


Pokud váš výběr padne na Španělsko, nadchne vás nabídka až 400 golfových hřišť. Na své si tak přijdou jak profesionálové, tak i začátečníci. Nejoblíbenějšími destinacemi jsou Costa del Sol, Costa Brava a Costa Blanca.

 

Portugalsko


Portugalsko golf proslavil hlavně díky nádherné lokalitě jižního pobřeží Algarve, kde najdete více než 40 velice kvalitních a oblíbených golfových hřišť. Velkou devízou je místní podnebí, které nabízí až 300 slunných dní v roce. Mezi další oblíbené golfové oblasti v Portugalsku patří Lisabon, Madeira a Azory.
Klademe si za cíl přinést vám golfové zážitky v luxusním provedení. Vybrané destinace po celém světě nejsou jen o nádherných hřištích, ale i o mimořádných službách, které váš pobyt promění v nezapomenutelný zážitek. Můžete se spolehnout na naši osobní znalost významných golfových destinací i mnohaleté osobní kontakty v golfových resortech. Ať už hledáte klidné odpoledne na hřišti, nebo intenzivní turnaj s přáteli, vaši golfovou dovolenou navrhneme tak, aby splnila vaše přání.


V závěru se s vámi rozloučím slovy klasika:

Podle mého názoru je osmnáct jamek golfu jediné opravdové štěstí, které si můžete koupit za peníze :-)" - Andy Raskin.


Jitka Weiss

Jitka Weiss je jednatelkou cestovní kanceláře SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s. Je vášnivou cestovatelkou a golfistkou.

Potkáte se s ní především na golfových zájezdech, kde se i v pozici delegátky osobně stará o blaho klientů. Za roky své praxe zná všechna tajemství receptu na skvělou dovolenou. Kromě oboru cestovního ruchu je úspěšnou podnikatelkou v segmentu módního průmyslu.


Snail Travel

Snail Travel International a.s. je cestovní kancelář s českými majiteli působící na trhu již 25 let. Její specializací jsou především luxusní zájezdy na míru a golfové zájezdy. Poslední 4 roky získala prestižní mezinárodní ocenění jako nelepší golfová cestovní kancelář v České republice. Spokojenost jejích klientů je tou největší motivací.

Více informací na https://www.snailtravel.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko pro podnikatele:

26.03.2024  5 důvodů, proč by měl e-shop outsourcovat logistiku Michal Petrák (Comgate)
17.03.2024  Jak proměnit svůj relax s golfovou holí v nejlepší investici roku? Exkluzivní... Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
02.03.2024  Proč je dovolená na Maledivách skvělou investicí do vašeho zdraví a pohody Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688