Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Reality  |  05.03.2024 17:05:32

Investiční skupina E&Q posiluje na poli komerčních nemovitostí a rozšiřuje své portfolio o retailové projekty v Libochovicích a Lomnici nad Popelkou

Česká investiční skupina E&Q získala do svého portfolia dva stabilní realitní projekty v Libochovicích a Lomnici nad Popelkou. Hlavním nájemcem v obou objektech s celkovou pronajímatelnou plochou 2 600 m2 je Penny Market. Skupina plánuje do obou projektů dále investovat, v Lomnici chystá například revitalizaci bývalého pivovaru a zavedení nových služeb.

Pro skupinu, která se zabývá investicemi do nemovitostí a jejich správou, se jedná o první větší retailovou akvizici. Od svého založení v roce 2017 až dosud se věnovala především residenčním projektům a činžovním domům. Akvizice regionálních komerčních projektů tak představuje nový krok v její dlouhodobé investiční strategii.

„Konzervativnější investice do komerčních nemovitostí odpovídají naší strategii budování dlouhodobého portfolia a zároveň směrem, kterým se do budoucna chceme vydat. Naším cílem je vyhledávat zajímavé projekty, odkrývat a vytěžovat jejich další potenciál,“ vysvětluje Vít Kala, výkonný ředitel skupiny E&Q a dodává: Libochovice i Lomnice jsou zavedené, stabilně fungující lokální projekty, které budeme nadále rozvíjet, aby i nadále byly atraktivní jak pro zákazníky, tak pro nájemce.“

Kromě Penny Marketu se v objektech nachází masna a v Lomnici nad Popelkou i prodejna tabákových výrobků, tiskovin a loterijních služeb Traficon, což je značka, která též spadá do portfolia mateřské společnosti DT Holding.

Další investice skupiny nyní poputují především do budovy bývalého pivovaru, který přiléhá k lomnickému projektu.

„Naše nejbližší plány v Lomnici počítají s výraznou investicí do oživení celé budovy pivovaru. S plným respektem k historii této budovy a cílem zachování jejího genia loci bychom do ní rádi přilákali další nájemce a zcela nové služby a tím i posílili občanskou vybavenost v Lomnici,“ uzavírá Vít Kala.


E&Q je česká investiční skupina založená v roce 2017, která je součástí DT-holdingu. Zaměřuje se na investice do nemovitostí a jejich správu. Využívá dlouholetých zkušeností na realitním a developerském trhu pro realizaci jednotlivých projektů ve všech hlavních segmentech (residenční, komerční i industriální). Díky celorepublikovému pokrytí je schopna realizovat projekty v celé ČR a současně zajistit pro své klienty poradenství dle jejich požadavků v rámci kompletního obchodního procesu.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688