VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  13.02.2024 13:18:20

Tradiční český výrobce hraček vyhrál první kolo Visa Czech Top Shop roku 2024

Detoa muzeum a prodejna hraček je zážitek pro celou rodinu

Společnost Detoa je tradičním českým výrobcem dřevěných hraček. Její založení se datuje do roku 1908, kdy firma vyráběla malé dřevěné komponenty jako perly a knoflíky. Později k sortimentu přidala i dětské hračky. V současné době je továrna největším a nejstarším výrobcem dřevěných hraček, komponentů do společenských her a dřevěných perliček v České republice. V Jiřetíně pod Bukovou v Jizerských horách, kde společnost sídlí, najdete ráj pro děti a všechny milovníky hraček. Kromě podnikové prodejny mohou zákazníci navštívit muzeum hraček, jehož součástí je i exkurze do výroby. Ta končí v podnikové prodejně, která nabízí nejenom dřevěné hračky včetně legendárního Krtečka, ale také různé druhy dřevěných komponentů, které lze nakoupit na váhu do sáčku. Se zakoupeným sáčkem můžete pokračovat do přilehlých kreativních dílniček, kde mohou nejenom děti popustit uzdu své fantazii a ze zakoupených dřevěných dílků vyrobit cokoliv přijde na mysl. V dílničce je k dispozici veškeré náčiní ke kreativnímu tvoření. Návštěva Detoa prodejny zdaleka není jen o nákupu, ale o skvělém zákaznickém zážitku pro celou rodinu, který je rozhodně důvodem, proč místo navštívit. Gratulujeme k prvnímu místu!

JIP Svět potravin v Brně je rájem pro všechny nadšence do gastra

Nejnovější prodejna s restaurací JIP Svět potravin otevřela 1. listopadu 2023 v Brně v ulici Pražákova. Koncept prodejny je opravdu jedinečný, na prodejní ploše o rozloze 6000 m2 zákazníci naleznou nadstandartní sortiment zboží, výrobnu čerstvých těstovin a mozzarelly, pěstírnu bylinek nebo vlastní pekárnu. Dále také champagne bar, pivní palác, samoobslužnou restauraci nebo steakovou restauraci. Nechybí dokonce ani pražírna kávy s kavárnou umístěná přímo na prodejně nebo sushi point s čerstvě vyrobenými produkty. Prodejna je určená jak pro koncové zákazníky, tak pro profesionály, kteří zde nakupují zboží do svých provozů. Kromě výjimečně široké nabídky a jedinečného konceptu ocenili naši inspektoři také podařenou navigaci a příjemný personál.

Flop Top Vimperk nabízí jako první nákupy nonstop 24/7

Nově otevřená prodejna s potravinami Flop Top ve Vimperku nabízí jako jediná prodejna v regionu nákup i mimo obvyklou pracovní dobu. Funguje totiž v nonstop režimu 24/7. Mimo klasickou otevírací dobu je možné do prodejny vstoupit pomocí aplikace, která umožní samoobslužný nákup. Kromě této inovace se v prodejně nachází i koncept Top Bistro s nabídkou rychlého občerstvení a bohatého výběru hotových jídel. Mimo zmíněné inovace ocenili naši inspektoři také přehledné vystavení zboží, dobré značení a navigaci obchodem.

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů. Mediálním partnerem soutěže je Newstream.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

15.04.2024Detoa v Jizerských horách si převzala ocenění Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.04.2024Ráj pro milovníky hudby vyhrál březnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.03.2024Vítězem únorového kola Visa Czech Top Shop je první pobočka drogerie Hebe VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688