Lidé (Lidé)
Lidé  |  29.01.2024 10:59:07

Novým jednatelem Raiffeisen - Leasing byl jmenován Přemysl Beneš

Novým jednatelem společnosti Raiffeisen - Leasing zodpovědným za Front Office byl k 1. 1. 2024 jmenován Přemysl Beneš. Nahradil tak Aloise Laneggera, který vedení společnosti Raiffeisen - Leasing po více než 20 letech opouští.

Přemysl Beneš

Přemysl Beneš působí v Raiffeisen - Leasing již od roku 2009 na pozici obchodního ředitele. K jeho specializaci patří především oblast financování movitých věcí určených pro malé, střední i korporátní firmy, a to včetně specifických komodit, jakými jsou železniční technika nebo letadla. „Je mi ctí, že mohu v nové roli navázat na pana Laneggera, který stál před více než třiceti lety u zrodu celého oboru leasingu v ČR. Věřím, že ve spolupráci s týmem Raiffeisen - Leasing budeme pokračovat v dosažených úspěších a díky našemu know how a individuálnímu přístupu ke klientům budeme i nadále zlepšovat poskytované služby,“ říká Přemysl Beneš.

V nové roli může Přemysl Beneš zúročit své bohaté zkušenosti z top manažerských pozic významných společností. V minulosti zastával například pozici jednatele společnosti CitiLeasing, s.r.o. nebo funkci finančního ředitele a místopředsedy představenstva sportovního klubu AC Sparta Praha fotbal, a. s. Přemysl Beneš je absolventem VŠE v oboru ekonomika zahraničního obchodu.

Společnost Raiffeisen - Leasing, s.r.o., je univerzální leasingová společnost, která poskytuje komplexní nabídku finančních produktů určených pro financování nemovitostí i movitých předmětů, zejména osobních i nákladních vozů, strojů, zařízení, technologií, transportní, zdravotnické nebo zemědělské techniky, ale také lokomotiv, vagonů či letadel. Finance poskytuje prostřednictvím leasingu či úvěru, v případě firemních flotil zajišťuje také operativní leasing s širokou škálou služeb. Dlouhodobě patří mezi lídry leasingového financování nemovitostí na českém trhu. Raiffeisen - Leasing je součástí rakouské skupiny Raiffeisen a v České republice působí již od roku 1994. Je členem České leasingové a finanční asociace (ČLFA). 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688