skoda-auto.cz (Škoda auto)
Auto Moto  |  23.01.2024 10:00:00

České zastoupení Škoda Auto spustilo fleetový konfigurátor (Digitalizace v praxi)

Digitalizace stále více ovlivňuje prodejní agendu

Zcela intuitivní a uživatelsky přívětivá on-line platforma umožňuje fleetovým manažerům jednoduše konfigurovat firemní vozidla a zároveň snadno komunikovat s prodejci. Do procesu výběru a objednávky vozu mohou také přizvat konkrétního zaměstnance, aby se podílel na konfiguraci svého služebního vozu. Velkou výhodou tohoto konfigurátoru je skutečnost, že se dokáže přizpůsobit firemní politice. Zaměstnanci si tak mohou svůj vůz nakonfigurovat přesně tak, aby odpovídal nastaveným pravidlům uvnitř firmy. „Unikátní fleetový konfigurátor představuje významné usnadnění pro správce vozových parků ve firmách i naši dealerskou síť. Skvělá je především možnost jednoduše konfigurovat vozidla v souladu s car policy konkrétního zákazníka,“ vysvětluje koordinátor fleetového prodeje českého zastoupení Škoda Auto Michal Nykl.

Snadno a rychle bez zbytečné administrativy
Poptávku vybraných a individuálně nakonfigurovaných vozidel lze přímo v moderním uživatelském prostředí konfigurátoru odeslat vybranému autorizovanému obchodníkovi.
Ten ji pak potvrdí a zašle nabídku na dané vozy. Pokud fleetový manažer nabídku odsouhlasí, objednané vozy se zadají do výroby. Prodejci navíc mají možnost do konfigurátoru zakomponovat různé slevy a další zákaznické výhody. Veškerá komunikace a schvalovací procesy probíhají v transparentním on-line prostředí, které zásadním způsobem snižuje administrativní náročnost a urychluje celou agendu. Systém disponuje automatizovanými kontrolními mechanismy, které ochrání jak firmu a její zaměstnance, tak prodejce a jejich vozy.

Velkoodběratelské podmínky pro kohokoliv při odběru alespoň 2 vozů za rok
Výhod fleetového programu značky Škoda mohou na českém trhu využít všichni, kdo odebírají alespoň 2 vozy během 12 měsíců. Nejde jen o přímou slevu z pořizovací ceny, ale i o individuální nabídku financování nebo garanci sjednaných podmínek po celou dobu trvání rámcové kupní smlouvy. Jedinečný benefitní program pamatuje také na zaměstnance velkoodběratelů. I oni mohou čerpat řadu výhod při nákupu nových vozů pro svou osobní potřebu. Vozy Škoda se ve fleetových prodejích těší velké oblibě, protože si dlouhodobě udržují vysokou zůstatkovou hodnotu. Na území ČR se nachází přes 170 autorizovaných prodejců a 224 servisů včetně 36 fleetových center, která se zaměřují na služby pro velké zákazníky s ročním odběrem více než 20 vozů Škoda.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688