ROWAN LEGAL (ROWAN LEGAL)
Lidé  |  09.01.2024 17:26:11

Filip Beneš, Jakub Jirovský a Radim Obert jmenováni seniorními advokáty kanceláře ROWAN LEGAL

Advokátní kancelář ROWAN LEGAL povýšila od roku 2024 do pozice seniorních advokátů odborníky na právo ICT a ochranu osobních údajů Filipa Beneše a Jakuba Jirovského, a také Radima Oberta, který se věnuje sporové agendě.

Beneš, Jirovský, Obert

Mgr. Filip Beneš se věnuje ochraně osobních údajů a soukromí, ICT technologiím, oblasti e-commerce a smluvní agendě. Má dlouholeté zkušenosti s poradenstvím v oblasti vývoje a realizace nových produktů a projektů a posuzováním jejich dopadů na soukromí. Klienty podporuje při řešení každodenní GDPR agendy, ale i v řízeních vedených Úřadem pro ochranu osobních údajů.

Mgr. Jakub Jirovský se specializuje na smluvní právo, právo informačních a komunikačních technologií, právo k duševnímu vlastnictví a ochranu osobních údajů. Dlouhodobě se zabývá digitálními inovacemi, automatizací smluvní dokumentace a praktickými dopady využ ití umělé inteligence. Má rozsáhlé zkušenosti s projektovým řízením jak pro klienty ze soukromého sektoru, tak pro vybrané klienty z oblasti veřejné správy.

Mgr. Radim Obert se dlouhodobě věnuje obhajobě klientů v trestních řízeních, včetně stále aktuálnější problematiky trestní odpovědnosti právnických osob. Současně se zaměřuje na zastupování klientů v soudních řízeních, které často zahrnuje také poradenství v předsoudní fázi sporu, příp. podporu při mimosoudním vyjednávání.

„Filip, Jakub i Radim působí v ROWAN LEGAL již řadu let a během uplynulé doby prokázali, že se zaslouženě řadí ve svých specializacích mezi významné tuzemské právní odborníky. Věřím, že jim posun mezi seniorní advokáty umožní nejen další rozvoj v rámci jejich odbornosti, ale také v dalších oblastech, které k advokacii patří,“ uvedl u příležitosti jejich povýšení Miloš Olík, partner ROWAN LEGAL.

ROWAN LEGAL

ROWAN LEGAL je přední tuzemskou advokátní kanceláří specializující se na řešení sporů a arbitráží, korporátní a obchodní právo, duševní vlastnictví, IT, telekomunikace a hospodářskou soutěž včetně veřejných zakázek. Mezi její klienty patří největší národní a mezinárodní korporace včetně veřejných institucí. V kancelářích v Praze a Brně zaměstnává více než 90 zkušených právníků. Řada z nich je pravidelně oceňována v tuzemských i mezinárodních oborových žebříčcích. V anketě Právnická firma roku 2023 dosáhla na nejvyšší umístění ve třech kategoriích, konkrétně jde o oblasti Právo informačních technologií, Duševní vlastnictví a Firemní compliance.

Více informací na: rowan.legal

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688