Ondřej Schejbal (SolidSun)
Okénko Energetiky  |  03.01.2024 16:16:39, aktualizováno 04.01.2024 14:49:37

Fotovoltaika od SolidSun s výhodným financováním

Pro mnoho domácností i firem představuje překážku v pořízení fotovoltaické elektrárny výše počáteční investice. Právě tato skutečnost motivovala dvě silné značky – skupinu SolidSun a Buřinku (Stavební spořitelnu České spořitelny) ke spolupráci a vytvoření unikátního produktu fotovoltaika zdarma. V principu to znamená, že Buřinka ČS vytvoří takové finanční podmínky pro pořízení fotovoltaiky, které budou dostupné pro všechny. Instalaci a kompletní servis fotovoltaiky následně zaštítí skupina SolidSun.

 

 Co nás k tomuto kroku vedlo

 

V přímé reakci na zvyšování cen energií v roce 2021 a 2022 došlo ze strany veřejnosti k rekordnímu zájmu o obnovitelné zdroje energie. I po určité stabilizaci cen na trhu s energiemi stále mnoho lidí zvažuje, jakým způsobem dosáhnout energetické soběstačnosti nebo jak zvýšit hodnotu své nemovitosti. Příhodným řešením je pak vybavení domácnosti fotovoltaickou elektrárnou. To však představuje poměrně výraznou finanční investici, kterou si každý nemůže dovolit.  

Vzájemnou spoluprací tří výše vypsaných společností se tato situace může jednoduše vyřešit. „Těší nás, že jsme navázali spolupráci s Českou spořitelnou, která svými finančními produkty pomáhá lidem na jejich cestě za hospodárným a ekologicky udržitelným bydlením,“ říká Adam Navrátil, člen představenstva skupiny SolidSun.

Miroslav Gažovič, product owner České spořitelny, dále dodává: „Finanční skupina ČS věří, že budoucí růst a prosperita musí být založeny na udržitelném rozvoji. Proto jsme si vybrali pro tuto oblast jako jednoho ze strategických partnerů firmu SolidSun, která patří ke stabilním dodavatelům v oblasti fotovoltaických zařízení pro spotřebitele i firmy.“

 

Jak to celé funguje v praxi


Na základě Úvěru pro budoucnost od Buřinky získáte ty nejvýhodnější podmínky financování pro pořízení fotovoltaické elektrárny, a to s možností rozložit splátky až na 20 let. Úvěr pak můžete jednoduše splácet prostřednictvím financí, které ušetříte snížením výdajů za energie, nebo které vyděláte výkupem přebytků do distribuční sítě. Fotovoltaika si tak na své splacení průběžně sama vydělá a v průběhu času, jehož délku podmiňuje velikost a efektivita elektrárny, se kompletně sama zaplatí.    

 

 

 

 

 

 

 

Ondřej Schejbal

Tvrdí, že humor je obecně vzato nejlepší lék, který je navíc zcela zdarma. Ve volném čase rád provozuje a sleduje sport, čte nebo s klidným svědomím vůbec nic nedělá. Vždy ho bavilo pracovat s textem, jelikož mu imponuje rozmanitost a dvojsmyslnost Českého jazyka. Pracuje jako copywriter pro skupinu SolidSun, kde se aktivně podílí na plnění marketingových kampaní.




SolidSun

Společnost SolidSun patří mezi špičku firem instalující fotovoltaické elektrárny pro rodinné domy i firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby v oblasti obnovitelných zdrojů energie – instalace FVE, výkup přebytků energie, servis a revize fotovoltaických systémů. Již od svého založení v roce 2013 klade SolidSun důraz na kvalitu odvedené práce, její celkovou organizaci i komunikaci se zákazníky.

Více informací na https://www.solidsun.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko Energetiky:

04.01.2024  Fotovoltaika od SolidSun s výhodným financováním Ondřej Schejbal (SolidSun)
18.12.2023  SolidSun jako ideální dodavatel fotovoltaického řešení Ondřej Schejbal (SolidSun)
18.12.2023  Jak nenaletět při výběru dodavatele fotovoltaiky? Ondřej Schejbal (SolidSun)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688