Inzerce (Inzerce)
Prezentace  |  14.12.2023 11:47:12REKLAMA

Společnost XTB se stala prvním brokerem v České republice, který nabízí úročení neinvestovaných prostředků uložených v korunách

XTB PR článek

● XTB rozšířila svou nově zavedenou nabídku úrokových sazeb o CZK, která doplnila již dostupné měny: EUR a USD.

● Úroková sazba se aktivuje automaticky všem stávajícím i novým klientům bez ohledu na celkovou výši jejich neinvestovaných prostředků.

● Investoři nyní mohou své peníze zhodnocovat, i když zrovna aktivně neinvestují, a těžit tak z prostředí zvýšených úrokových sazeb.

Společnost XTB, globální fintech nabízející online platformu a mobilní aplikaci pro investování, tento oznámila rozšíření své nabídky úrokových sazeb o české koruny. Díky tomuto kroku se XTB stala prvním brokerem v České republice, který nabízí úročení neinvestovaných prostředků uložených klienty v místní měně.

Vzhledem k tomu, že investoři hledají další příležitosti k úrokovému spoření, rozšířila XTB svou nově spuštěnou nabídku o české koruny vedle již dostupných měn: EUR a USD. Je to další krok k tomu, aby se XTB stala špičkovým místem pro všechny typy investorů bez ohledu na to, jaké strategie aplikují. Nyní mohou investoři nechat své peníze pracovat i při čekání na tržní příležitosti.

V posledních několika týdnech jsme usilovně pracovali na tom, abychom se stali prvním brokerem v České republice, který nabízí úrokové sazby z neinvestovaných prostředků v místní měně. Protože více než 20 % našich klientů má účty právě v CZK, chtěli jsme, aby i oni mohli těžit z prostředí rostoucích úrokových sazeb. Zároveň věříme, že je to další důvod, který přesvědčí potenciální klienty, aby si zřídili investiční účet u XTB – řekl David Šnajdr, generální ředitel XTB Česká republika.

 

Úroky se počítají denně a na účty klientů se připisují měsíčně. Vztahuje se na neinvestované prostředky stávajících i nových klientů bez ohledu na jejich celkovou výši.

Současná úroková sazba činí 2,00 % p.a. z vkladů v českých korunách. Všichni noví klienti mohou využívat vyšší sazby po dobu 90 dnů od data otevření účtu, konkrétně 4,50 % p. a. Úrokové sazby se mohou měnit a budou platné do odvolání.

Další informace včetně aktuálních úrokových sazeb naleznete na tomto webu XTB: https://cz.xtb.com/urok-z-neinvestovanych-vkladu

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688