Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Údaje o firmách  |  12.12.2023 11:03:01

MoroSystems vystaví nový obchodní systém pro investiční společnost CYRRUS

Legacy systémy v bankovním sektoru postupně končí a společnosti je nahrazují novými technologiemi, aby mohly efektivně rozvíjet své služby. Technologicko-konzultační společnost MoroSystems, která pomáhá předním českým i světovým firmám digitalizovat procesy a zavádět inovace, ilustruje tento trend svým nejnovějším projektem komplexní modernizace obchodního systému pro investiční společnost CYRRUS. Spolupráce je rozprostřena na několik let a celková částka je v rozsahu vyšších desítek milionů korun. Při transformaci bude MoroSystems působit jako strategický a technologický partner, zaměří se nejen na vytvoření zcela nového systému, ale také na zefektivnění interních procesů. CYRRUS tím získá moderní systém umožňující snadné rozšiřování funkcionalit, bezproblémový provoz a zvýšenou bezpečnost ekosystému. V konečném důsledku to společnosti přinese prostor pro zavádění inovací a konkurenční výhodu a zákazníkům vyšší komfort.

Svět technologií se rychle mění a řada firem se stále výrazněji potýká, nebo se brzy bude potýkat s omezeními danými provozem legacy systémů. V MoroSystems neustále pracujeme na tom, abychom drželi krok s nejnovějšími trendy a sami dokázali přinášet inovace tam, kde to dává největší smysl. Máme proto radost, že můžeme spolupracovat s investiční společností CYRRUS, která si nás zvolila jako dlouhodobého strategického technologického partnera,“ říká Tomáš Páral, CEO a spoluzakladatel MoroSystems.

„V naší společnosti potřebujeme být schopni především rychleji zavádět technologické inovace, které nám umožní nabídnout nové služby a zlepší zákaznickou zkušenost. Nyní narážíme na limity současných systémů a aplikací. Nastal čas bouchnout do stolu a zbavit se všech těch historicky vybudovaných workaroundů, které nám hážou klacky pod nohy při jakékoli nové implementaci, prodražují ji, zpomalují a výsledkem je nakonec stejně vždy nějaký technologicko-procesní kompromis. To není vůbec jednoduchý úkol a bez týmu specialistů, kteří opravdu pochopí do naprosté hloubky všechny naše firemní procesy, byznysové souvislosti a softwarovou infrastrukturu, nemáte šanci uspět. Jsem rád, že právě na takový tým jsme po několika letech narazili právě v MoroSystems,“ říká Jiří Grummich, CTO ze společnosti CYRRUS.

Společný tým a cíle klíčem úspěšné spolupráce

U velkých zakázek pro banky nebo velké firmy je na trhu stále běžný transakční model spolupráce, ve kterém se zadavatel a dodavatel chovají jako soupeřící strany často sledující vlastní zájmy, nikoli byznysový úspěch společného projektu. Spolupráce MoroSystems a CYRRUS je unikátní v tom, že sestavili tým expertů, jejichž společným úkolem bude vytvořit a implementovat nový systém do organizace. Společný tým, záměr, cíle, rytmus komunikace přinesou do vzájemné spolupráce vysoký standard, schopnost věnovat se důležitým věcem, měnit priority dle potřeby, neplýtvat časem a penězi a budou rozhodujícím faktorem pro úspěšnou realizaci projektu.

„MoroSystems nám otevřeli svoji firmu a umožnili nám poznat fundamenty jejich fungování. Zásadní pro nás byla jejich otevřenost, úsilí, profesionalita a snaha porozumět našim potřebám. Dohromady mi to poskládalo obrázek, že se nám MoroSystems bude opravdu snažit pomoci s vyřešením našich výzev,“ dodává Jiří Grummich.

Cílem není pouhé vytvoření nového digitálního řešení, ale také jeho sladění s interními procesy společnosti, které pomůžeme správně uchopit a optimalizovat. Na spolupráci se díváme komplexně, nejen z hlediska vývoje softwaru, ale také z pohledu efektivity spolupráce. Víme totiž, že právě tyto aspekty jsou klíčové pro úspěšné fungování jakékoli společnosti,“ uzavírá Tomáš Páral.


MoroSystems je brněnská technologicko-konzultační společnost, která pomáhá předním českým i světovým firmám digitalizovat procesy a zavádět technologické inovace. Pro své zákazníky navrhuje a vyvíjí aplikace, systémy a portály na míru, ať už se jedná o platební systémy, věrnostní programy a bankovní, finanční či monitorovací aplikace. K dosažení maximálního přínosu si firma zakládá na vývoji na míru s přidanou hodnotou, jehož principy popisuje ve vlastní iniciativě No Paskvil Agile. Tou chce změnit způsob, jakým na trhu softwarového vývoje funguje spolupráce mezi dodavateli a klienty. MoroSystems disponuje nejvyšším počtem certifikovaných Atlassian expertů v Česku a na Slovensku a více než 11 let drží certifikaci Platinum Atlassian partner. Díky tomu svým zákazníkům poskytuje nejen samotné produkty této společnosti, ale také profesionální konzultace, implementaci nástrojů a podporu. Nově se také v rámci partnerství se startupem Tatum věnuje blockchainu a NFT projektům. Mezi klienty MoroSystems patří například fintechová platforma AEVI, globální internetové tržiště eBay, dále UNIQA, Benefit Plus, AstraZeneca a další.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Údaje o firmách:

Pá 15:25  Výsledky Chevronu za 1Q roku smíšené Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)
Pá 12:44  Projekt Airlock posouvá Holcim k uhlíkové neutralitě Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Pá 10:40  Anglo American odmítla rezolutně nabídku na převzetí od BHP Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688