mpo.cz (MPO)
Investice  |  28.11.2023 13:17:00

Informace k prodeji podílu v subjektu NET4GAS Holdings, s. r. o., subjektu ČEPS, a. s. - Informace, které se váží k prodeji podílu

 
Ministerstvo průmyslu a obchodu zveřejňuje podle § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“), informaci poskytnutou dne 13. listopadu 2023 na žádost, které se váží k prodeji podílu v subjektu NET4GAS Holdings, s. r. o., subjektu ČEPS, a. s.

Ministerstvo po provedeném testu veřejného zájmu poskytlo žadatelce podle § 4, § 14 odst. 6 písm. c) a § 15 odst. 3 zákona v souladu s § 4a odst. 2 písm. b) zákona kopii/sken dokumentu Citi Valuation Analysis, kopii/sken dokumentu Regulatorní a komerční předinvestiční prověrka, kopii/sken dokumentu Agreement for Sale and Purchase of Ownership Interests in Net4gas Holdings, s. r. o., kopii/sken dokumentu Deferal Agreement, kopii/sken dokumentu Vyjádření ČEPS, a. s., k výsledkům prověření akviziční příležitosti, kopii/sken dokumentu Exclusivity Letter final, kopii/sken dokumentu Executive summary Negroni CZ, kopii/sken dokumentu Side Letter to Exclusivity Letter, kopii/sken dokumentu Analýza investiční hodnoty 100 % obchodního podílu společnosti NET4GAS Holding, s. r. o., kopii/sken dokumentu Zpráva o finanční, daňové a právní předinvestiční prověrce a kopii/sken dokumentu Financial, Tax, Legal Red Flag Report, se znečitelněnými údaji, které jsou osobními údaji a nebo obchodním tajemstvím podle příslušných právních předpisů, tedy údaji chráněnými ve smyslu zákona.

Ministerstvo sdělilo žadatelce, že náklady na přípravu valuační zprávy zhotovené subjektem Grant Thornton Appraisal services, a. s., nebyly v konečném důsledku hrazeny z veřejných prostředků a tato valuační zpráva byla subjektu ČEPS, a. s., poskytnuta třetí osobou, která k takovému poskytnutí neměla zákonnou povinnost. Zpracovatel této valuační zprávy rovněž nedal souhlas s jejím poskytnutím.


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688