Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
Okénko pro podnikatele  |  07.12.2023 23:08:12

Luxus v harmonii s přírodou – luxusní hotelové řetězce, které se zavázaly k ochraně planety

Jedním ze současných výrazných trendů v segmentu cestovního ruchu je cestování s ohledem na udržitelnost a odpovědnost. Cestovatelé stále více hledají způsoby, jak minimalizovat svůj dopad na životní prostředí a podporovat místní ekonomiku a komunity. Na vlně takového trendu se mění i přístup poskytovatelů ubytování a stále častěji se můžeme setkat s aktivním zařazením myšlenky udržitelnosti do filozofie luxusních hotelových řetězců.

Udržitelnost je velké téma a postupně proniká do všech oblastí našeho života. Při výběru dovolené stále více z nás volí méně masové destinace a více než kvantitě dáváme přednost kvalitě. I dovolenou plánujeme prožívat v souladu s našimi životními hodnotami a postoji. Zajímá vás, jak luxusní hotely přistupují k tomuto tématu?

Pěkným příkladem je hotelový řetězec Fairmont Hotels & Resorts. Luxusní hotelový řetězec, jehož mise spočívá v poskytování jedinečných zážitků pro hosty na nejlepších místech světa. Vize Fairmontu je stát se nejlepší a nejuznávanější značkou v hotelové a pohostinské oblasti na světě. Tato vize je podložená závazkem poskytovat vynikající služby, zachovávat a oživovat historické a kulturní dědictví a využívat udržitelné postupy v celosvětovém měřítku. Fairmont se zavázal k ochraně životního prostředí a k udržitelnému provozování cestovního ruchu a je známý svým programem Green Partnership, který se zaměřuje na snižování dopadu hotelového provozu na životní prostředí.

Hostům přináší luxusní ubytování a pohostinnost, která se nese v duchu historie. Snaží se zachovávat lokální ráz hotelu v každém místě, autentičnost i kulturu každé destinace, kde působí. To znamená, že každý hotel Fairmont je unikátní a odlišuje se od ostatních hotelů tohoto řetězce, což hostům přináší vždy jedinečný zážitek.

Fairmont je také známý svými prominentními lokalitami a hotelovými budovami s osobitým charakterem. Řada z nich má historickou hodnotu a je památkově chráněna. Řetězec Fairmont se snaží tyto budovy nejen udržovat, ale také modernizovat tak, aby plnily současné požadavky na komfort a kvalitu služeb, ale zároveň si zachovávaly svůj historický charakter.


Pojďme na malou ochutnávku z nabídky tohoto hotelového řetězce.

FAIRMONT Le Château Frontenac, Quebec, Kanada

 

FAIRMONT Le Château Frontenac je ikonickým hotelem, který dominuje panoramatu starobylého města Quebec ve stejnojmenné kanadské provincii. Tento zámek byl považován za nejluxusnější hotel na světě a hostil mnoho slavných osobností, včetně britského královského páru. Jeho středověká architektura a výjimečné výhledy na řeku svádí hosty k procházkám po historických uličkách města a k objevování jeho bohaté historie.

 


FAIRMONT Peace Hotel, Šanghaj, Čína

 

FAIRMONT Peace Hotel je historickým skvostem v samém srdci Šanghaje. Tento hotel byl postaven v roce 1929 a sloužil jako centrum společenského života během 30. a 40. let 20. století. Jeho umělecká výzdoba a luxusní vybavení připomínají doby art deco. Hosté zde mohou ochutnat klasické koktejly v baru Jazz Band, který je proslulý svými jazzovými vystoupeními.


FAIRMONT San Francisco, USA

 

Tento historický hotel nabízí jedinečný pohled na San Francisco a jeho okolí. Nachází se na vrcholu kopce Nob Hill, což je jedna z nejexkluzivnějších oblastí ve městě. Interiér hotelu je plný historických detailů a elegantního nábytku a nabízí špičkové restaurace a luxusní wellness centrum.

 

Pokud hledáte dokonalý blend historie a pohostinnosti, Fairmont je tím pravým místem pro vaši nezapomenutelnou cestu. V neposlední řadě je řetězec hotelů Fairmont známý svou schopností poskytovat hostům prvotřídní služby a osobní přístup, což jej činí obzvláště oblíbeným mezi náročnějšími cestovateli a slavnými osobnostmi.

Jitka Weiss

Jitka Weiss je jednatelkou cestovní kanceláře SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s. Je vášnivou cestovatelkou a golfistkou.

Potkáte se s ní především na golfových zájezdech, kde se i v pozici delegátky osobně stará o blaho klientů. Za roky své praxe zná všechna tajemství receptu na skvělou dovolenou. Kromě oboru cestovního ruchu je úspěšnou podnikatelkou v segmentu módního průmyslu.


Snail Travel

Snail Travel International a.s. je cestovní kancelář s českými majiteli působící na trhu již 25 let. Její specializací jsou především luxusní zájezdy na míru a golfové zájezdy. Poslední 4 roky získala prestižní mezinárodní ocenění jako nelepší golfová cestovní kancelář v České republice. Spokojenost jejích klientů je tou největší motivací.

Více informací na https://www.snailtravel.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko pro podnikatele:

26.03.2024  5 důvodů, proč by měl e-shop outsourcovat logistiku Michal Petrák (Comgate)
17.03.2024  Jak proměnit svůj relax s golfovou holí v nejlepší investici roku? Exkluzivní... Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
02.03.2024  Proč je dovolená na Maledivách skvělou investicí do vašeho zdraví a pohody Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688