Lidé (Lidé)
Lidé  |  30.11.2023 12:07:18

Daniel Kittnar a Karel Hercík se stávají novou posilou ve vedení společnosti Conectart

Společnost Conectart, největší provozovatel kontaktních center v Česku, našla náhradu za své dva kolegy. Daniel Kittnar se ujal pozice divizního ředitele pro Prahu, Ústí nad Labem, Jihlavu, Brno a Hradec Králové a Karel Hercík se stal novým IT ředitelem pro Českou republiku.

Daniel Kittnar před nástupem do společnosti nasbíral zkušenosti v provozech call center v Equa Bank a následně ING Bank, kde se naučil dokonale porozumět potřebám klientů. Následně v Conectartu zastával téměř dva roky pozici manažera call centra. „Conectart mi za ta léta přirostl k srdci a já jsem vděčný za novou roli a svěřenou agendu. Udělám vše proto, aby to v Conectartu šlapalo jako hodinky a svá kontaktní centra nám v rámci outsourcingu svěřovalo stále více klientů,” dodává ke svému povýšení Daniel Kittnar, nový divizní ředitel Conectart.

Daniel Kittnar

Karel Hercík stál v čele týmů ve společnostech jako Deloitte, 4HOME nebo M&M Reality, čímž načerpal znalosti napříč různými obory. Pracoval také pro Ministerstvo spravedlnosti ČR jako Chief Information Officer. „Jsme si zcela vědomi potřeby zaměřovat se na propojení lidského faktoru s AI. V čele IT budu vývoj řídit tak, abychom směřovali k dlouhodobému zjednodušení práce našich operátorů a udržitelnému pokroku napříč trhy,” říká Karel Hercík, nový IT ředitel Conectart.

Letos na jaře společnost Conectart expandovala na polský a slovenský trh. Finanční část akvizice proběhla v květnu a v září došlo ke sjednocení obchodní značky.


Conectart již více než 10 let poskytuje komplexní služby kontaktního centra českým i zahraničním zákazníkům. Ve svém portfoliu má řadu významných společností, například Samsung, Vodafone, MND, Českou spořitelnu, AmRest nebo SAZKAmobil. Conectart vznikl spojením společností Informační linky a Direct Communication. V roce 2017 akvíroval další kontaktní centrum Quality Brands. Sloučením těchto společností vznikl největší poskytovatel služeb v oblasti „Business Process Outsourcing“ (BPO) v České republice, kde v současné době pracuje přes 1 000 zaměstnanců. Společnost Conectart s.r.o. patří do portfolia fondu GPEF III ze skupiny Genesis Capital. 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688