Michal Petrák (Comgate)
Okénko pro podnikatele  |  28.11.2023 15:57:07

Platební brána Comgate má dvě nové splátkové metody

Už pátého poskytovatele různých typů splátkových metod přidává do své nabídky platební brána Comgate, která je v tomto ohledu na českém trhu unikátní. Dvě nové platební metody od poskytovatele ESSOX jsou integrovány přímo do ní a využití mají zejména u nákupů vyšší hodnoty.

Předvánoční nákupy dávají peněženkám zabrat, proto může kupujícím přijít vhod, když si výdaj za nákladnější dárek rozloží do několika plateb. Právě o takové platební metody se rozšiřuje nabídka platební brány Comgate – obě novinky, Rozložená platba i Nákup na splátky, poskytuje ESSOX.

Čtyři platby bez navýšení

Pro nákupy v hodnotě 2000 – 30 000 korun se hodí Rozložená platba, která umožňuje rozdělení celkového výdaje do dvou až čtyř stejně vysokých částek bez navýšení. Zákazník, který si kupuje řekněme jízdní kolo, tak nemusí celou jeho hodnotu naspořit a zaplatit hned, ale zátěž rodinného rozpočtu pohodlně rozmělní do menších výdajů v průběhu čtyř měsíců. Neplatí přitom nic navíc. 

Tato platební metoda se může pochlubit oceněním odborníků – získala zlatou medaili v kategorii nebankovních spotřebitelských úvěrů v soutěži Zlatá koruna 2023. 

Vyšší výdaj – delší období

V případě, že si zákazník nekupuje kolo, nýbrž třeba auto, přijde mu vhod druhá novinka na platební bráně Comgate. Nákup na splátky od společnosti ESSOX mu umožní rozdělit platbu ve výši 2000 – 500 000 korun na delší období, konkrétně 6 – 72 měsíců. V tomto případě už jde o spotřebitelský úvěr, kupující tedy hradí i úroky. 

Lepší poměr dokončených plateb

Další rozšíření platebních metod na platební bráně Comgate přispívá obchodníkům k lepšímu poměru dokončených plateb. Kromě nejpoužívanějších metod jako jsou platby kartou nebo bankovním převodem totiž e-shopy splátkovými metodami dokáží oslovit i zákazníky, kteří jsou ve specifické situaci a potřebují využít specifický způsob zaplacení.

Rozložená platba nebo Nákup na splátky od ESSOX umožňují kupujícím naplánovat si lépe výdaje za zboží vyšší hodnoty nebo pomohou vyřešit nečekaný výdaj – například nákup nového domácího spotřebiče, když se ten starý nečekaně porouchá.


Platební brána Comgate

Michal Petrák

Michal Petrák je v Comgate od roku 2022 vedoucím komunikace a PR. Vystudoval žurnalistiku a mediální studia na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. V minulosti působil jako sportovní novinář a manažer PR a komunikace fotbalového klubu.




Comgate

Comgate je ryze česká společnost s dvacetiletou tradicí, která poskytuje platební brány a platební terminály. Ceny prezentuje veřejně v přehledných a jednoduchých tarifech bez hvězdiček. Její služby využívá více než 15 tisíc klientů.

Více informací na https://www.comgate.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko pro podnikatele:

26.03.2024  5 důvodů, proč by měl e-shop outsourcovat logistiku Michal Petrák (Comgate)
17.03.2024  Jak proměnit svůj relax s golfovou holí v nejlepší investici roku? Exkluzivní... Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
02.03.2024  Proč je dovolená na Maledivách skvělou investicí do vašeho zdraví a pohody Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688