Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
Okénko pro podnikatele  |  15.11.2023 20:04:07

Za hranicemi obvyklého: Four Seasons – Svět luxusu a pohostinnosti

 

Kdy je čas plánovat dovolenou? Dle posledních trendů v cestovním ruchu bychom měli dovolenou plánovat s dostatečným předstihem. Pokud vám záleží na kvalitě ubytování i služeb, nevyplácí se sázet na zájezdy na poslední chvíli. Ptáte se proč? Zkrátka to nejlepší je již dávno pryč. Nejlepší pokoje či apartmá už si rozebrali ti, kdo s rezervací neotáleli. Za své peníze nedostanete to nejlepší, ale co zbylo. Nejlepší hotelové komplexy a resorty bývají vyprodané i rok předem. Vnímáte-li nákup dovolené jako investici do sebe sama, pak se neostýchejte maximalizovat profit z dovolené a dopřejte si za své peníze to nejlepší, co je dostupné. 

 

Možná vás lákají exotické destinace svými tyrkysovými vodami, plážemi s bílým pískem a vzduchem s vůní oceánu? Nebo dáváte přednost tepu evropské metropole, procházkám po širokých bulvárech či objevování památek a vyhlášených kaváren? Možná se toužíte vypravit na safari, zažít africké dobrodružství a vidět západ slunce nad nekonečnými pastvinami.  

 

Na všech těchto cestách si můžete dopřát luxus a vysokou úroveň služeb. A na jakou kartu vsadit? Za zmínku rozhodně stojí hotelový řetězec Four Seasons. Pozveme vás hned do tří vybraných hotelů Four Seasons a dozvíte se, proč jsou tito mistři pohostinnosti tak neodolatelní. Než se dostaneme k těmto skvostným destinacím, pojďme se podívat na samotný řetězec Four Seasons. Jeho mise a vize jasně definují jeho cíl: „Nezapomenutelné zážitky pro naše hosty“. To není jen prázdná fráze, ale závazek, který Four Seasons bere vážně už od svého založení v roce 1960. Chtějí, aby každý host cítil, že je jedinečný a že pobyt v jejich hotelech je něčím výjimečným. V tomto duchu volí i lokace, ve kterých se hotely nachází, jež jsou vždy výjimečné svým umístěním a mají co nabídnout.  

 

Tento pocit si můžete dopřát kromě jiných i v těchto exkluzivních hotelech:  

 

Four Seasons Resort Bora Bora, Francouzská Polynésie 

Pokud si představíte ráj na zemi, pravděpodobně se vám vybaví obraz pláží s bílým pískem a azurovými vodami. Four Seasons Resort Bora Bora vám tuto představu splní. Jedná se o jedno z nejluxusnějších letovisek na světě, které vám nabídne bungalovy přímo nad krásným korálovým útesem. Můžete si zde užít potápění a šnorchlování nebo relaxovat v soukromé vířivce s výhledem na oceán.

 

 

Four Seasons Hotel George V, Paříž, Francie 

Chystáte se do Paříže a toužíte po nejvyšší úrovni luxusu? Není lepší volby než Four Seasons Hotel George V. Tento hotel se nachází v samém srdci města lásky a nabízí dokonalou kombinaci klasicismu a moderního designu. Hosté si zde mohou vychutnat nádherné květinové zahrady, stylové interiéry a výtečnou francouzskou kuchyni ve tříhvězdičkové michelinské restauraci Le Cinq.

 

 

Four Seasons Safari Lodge Serengeti, Tanzanie 

A co na africkém safari? Four Seasons vám nabídne luxusní zážitek uprostřed divoké přírody. Tento hotel leží v srdci slavného národního parku Serengeti a umožňuje vám pozorovat neuvěřitelnou faunu Afriky včetně lvice s mláďaty a stáda slonů, aniž byste museli opustit komfort svého hotelu. Navíc vám nabídne wellness centrum a vířivku, abyste si mohli odpočinout po dni stráveném na safari.

 

 

Tato tři místa jsou jen malou ukázkou toho, co Four Seasons nabízí. Tento řetězec je známý svými nádhernými lokalitami, prvotřídním ubytováním a osobním přístupem k hostům. Jeho mise a vize se promítají do všeho, co dělají, a to je důvod, proč je Four Seasons jedním z nejoblíbenějších hotelových řetězců na světě. Takže až budete hledat únik z každodenního života, ve Four Seasons na váš čeká nezapomenutelný zážitek, který si budete pamatovat po celý život.

 

Příště vás pozveme do hotelů Fairmont.

Jitka Weiss

Jitka Weiss je jednatelkou cestovní kanceláře SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s. Je vášnivou cestovatelkou a golfistkou.

Potkáte se s ní především na golfových zájezdech, kde se i v pozici delegátky osobně stará o blaho klientů. Za roky své praxe zná všechna tajemství receptu na skvělou dovolenou. Kromě oboru cestovního ruchu je úspěšnou podnikatelkou v segmentu módního průmyslu.


Snail Travel

Snail Travel International a.s. je cestovní kancelář s českými majiteli působící na trhu již 25 let. Její specializací jsou především luxusní zájezdy na míru a golfové zájezdy. Poslední 4 roky získala prestižní mezinárodní ocenění jako nelepší golfová cestovní kancelář v České republice. Spokojenost jejích klientů je tou největší motivací.

Více informací na https://www.snailtravel.cz/.


Poslední zprávy z rubriky Okénko pro podnikatele:

26.03.2024  5 důvodů, proč by měl e-shop outsourcovat logistiku Michal Petrák (Comgate)
17.03.2024  Jak proměnit svůj relax s golfovou holí v nejlepší investici roku? Exkluzivní... Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
02.03.2024  Proč je dovolená na Maledivách skvělou investicí do vašeho zdraví a pohody Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688