Cianews.cz (ČIA)
Údaje o firmách  |  28.08.2003 10:57:03

Do vedení Telecomu přicházejí Heřman, Duroň a Stupka



Dosud neoficiální informace o třech nových jménech v řídící struktuře Českého Telecomu dnes potvrdil jeho tiskový mluvčí Vladan Crha. "Středeční zasedání představenstva jmenovalo do funkce Chief Marketing Officer Davida Duroně, do funkce Chief Transformation Officer Michala Heřmana a do funkce Chief Sales Officer Romana Stupku. První dva jmenovaní se funkce ujmou funkce s účinností od 1. září, Stupka až od 17. září.

Nový ředitel pro restrukturalizaci a privatizaci Michal Heřman působil před příchodem do Českého Telecomu jako finanční ředitel společnosti ALFA Bank Rusko, byl výkonným viceprezidentem pro finance v Komerční bance a členem dozorčích rad dceřiných společností Komerční banky Reflexim a MÚZO. V letech 1996 až 2000 zastával funkci hlavního finančního ředitele Eurotelu Praha, v letech 1993 až 1996 působil ve funkci finančního ředitele Eurotelu Praha a Eurotelu Bratislava.

Nový marketingový ředitel David Duroň dosud působil ve společnosti GTS Czech, která je jako největší tuzemský alternativní operátor jedním z hlavních konkurentů Českého Telecomu. Duroň v GTS postupně vykonával funkce produktového manažera pro hlasové služby, marketingového ředitele a ředitele komerční divize a člena představenstva. V letech 1998 až 2000 zastával funkci Business and Strategy Analyst v oddělení marketingu a oddělení CRM společnosti RadioMobil (nyní T-Mobile).

Nový obchodní ředitel Roman Stupka přichází do Českého Telecomu z pozice obchodního a marketingového ředitele České pojišťovny, zároveň působil jako člen její dozorčí rady, člen představenstva Penzijního fondu ČP a předseda dozorčí rady ČP Partner. V roce 1999 zastával funkci ředitele skupiny vydavatelství novin a ekonomie Ringier CZ, v letech 1995 až 1998 byl generálním ředitelem farmaceutické a obchodní společnosti Bristol-Myers Squibb a v letech 1992 až 1994 generálním ředitelem Convatec, který je divizí Bristol-Myers Squibb. Působil rovněž ve společnostech IHR, Prague Trading Company a v podniku zahraničního obchodu Polytechna.

Představenstvo Českého Telecomu zároveň na základě předchozího souhlasu dozorčí rady odvolalo k 15. září z funkce Chief Sales Officer George J. Jankovice.

Ve středu se uskutečnilo také zasedání dozorčí rady Českého Telecomu. Ta s účinností od 1. září zvolila Michala Heřmana do funkce člena představenstva.

-pk-, -jh-





© ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o. Zpravodaj.cz využívá agenturní zpravodajství České informační agentury, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČIA je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČIA.
Hodnocení článku: 10 | 8 | 6 | 4 | 2 | 0


Poslední zprávy z rubriky Údaje o firmách:

Pá 15:25  Výsledky Chevronu za 1Q roku smíšené Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)
Pá 12:44  Projekt Airlock posouvá Holcim k uhlíkové neutralitě Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Pá 10:40  Anglo American odmítla rezolutně nabídku na převzetí od BHP Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688