Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
Okénko pro podnikatele  |  24.10.2023 11:00:50

Zapomeňte na kompromisy. Zjistěte, proč movití cestovatelé volí butikové cestovní kanceláře!

Jistě jste si vědomi hodnoty peněz, které za luxusní dovolenou vydáte, a právě proto záleží na tom, jak přípravu dovolené pojmete. Je pro vás dovolená mnohem více než jen odpočinek? Hledáte krásná místa, kde můžete „vypnout“ a zcela se nechat hýčkat krásou destinace, dopřát si luxus odstupu od každodenních starostí, nechat svou mysl rovnat myšlenky do nových pozic a získat nadhled, který vám v běžných dnech není dopřán? Pak si zasloužíte dovolenou, kde si můžete odpočinout od každodenního shonu a stresu.  

 

Každý z nás má mnoho možností, kam na dovolenou jet. Pokud se nerozhodnete pro velké dobrodružství plné adrenalinu v podobě cesty do Papuy Nové Guiney či výstupu na Mount Everest, můžete vybírat z těch nejlepších hotelových řetězců na světě. Důvody jsou zcela jasné: tyto hotely nabízejí prvotřídní ubytování, restaurace s gastronomickými zážitky a služby na nejvyšší úrovni. Každý, kdo strávil dovolenou v takovém hotelu, ví, že kvalita je zde na prvním místě.

Jedním z klíčových aspektů vydařené dovolené je také zajištění a příprava. Zde je praktické a finančně výhodné vsadit na osvědčené partnery s mnohaletou praxí v cestovním ruchu. Movití lidé si váží svého času a jejich rozhodnutí vybrat si zkušeného cestovního agenta není náhodné. Vědí totiž, že díky této spolupráci bude jejich dovolená bezproblémová a perfektně připravená. Nejde jen o rezervaci pobytu a dopravu do vybrané destinace, ale především zajištění takového ubytování a služeb, na které jsou takoví lidé zvyklí. Není totiž pravidlem, že se vám v luxusním resortu dostane automaticky vždy těch nejlepších možností, neboť i ten nejlepší hotel na světě má pár pokojů, které mají méně krásný výhled, a občas se stane nějaká chybka, neboť všude pracují lidé a ti nejsou neomylní. Není třeba se horlivě zlobit a kazit si dovolenou, lepší je mít partnera, který za vás takovou situaci vyřeší k vaší spokojenosti.

 

K luxusnímu cestování patří i privátní lety, které jsou pro mnoho lidí také samozřejmostí. Nejenže šetří čas na cestování, ale také zajišťují maximální pohodlí a soukromí. Ceníte si svého času a komfortu? Pak jsou privátní lety dalším z aspektů vaší skvělé a luxusní dovolené.

 

Nyní si odpovíme na otázku, zda je výhodnější investovat čas a úsilí do vyhledávání dovolené a získávání informací samostatně, nebo využít služeb butikových cestovních kanceláří, které nabízejí dovolené na míru.

 

Hledání a plánování dovolené může být časově náročné a stresující. Movití lidé mají často nabitý pracovní program a nemají čas na to, aby se detailně věnovali hledání ubytování, zajištění dopravy a dalších aspektů dovolené. Využití služeb cestovní kanceláře jim může ušetřit spoustu času, energie i financí.

 

Butikové cestovní kanceláře mají výhodu v tom, že mohou nabídnout individuální a personalizované služby. Zkušení agenti mají přístup k informacím o „tajných perlách“ a exkluzivních zážitcích, které nejsou běžně dostupné. Díky tomu mohou movitým cestovatelům poskytnout dovolenou na míru, která plně odpovídá jejich představám a potřebám.

 

Další výhodou butikových cestovních kanceláří je, že mají výborné osobní kontakty s nejlepšími hotely, restauracemi a dalšími poskytovateli služeb. To znamená, že klienti mohou očekávat výjimečné zážitky a prvotřídní obsluhu během celé dovolené.

 

Určitě se shodneme, že investice do kvality a pohodlí během luxusní dovolené má smysl. Volba nejlepších hotelů, spolupráce s osvědčenými cestovními partnery a využití služeb butikových cestovních kanceláří přináší nejenom bezstarostný odpočinek, ale také nezapomenutelné zážitky. Pro uvědomělé cestovatele je tedy jednoznačně výhodnější využít služeb cestovní kanceláře, která jim pomůže zrealizovat jejich dovolenkové sny s maximálním komfortem a stylem.

 

A jestli s námi souhlasíte, že je výhodné nechat si připravit dovolenou na míru s vysokou úrovní komfortu, znalostí destinace i osobními vazbami v místě, kam se chystáte, v příštím článku se můžete těšit na skvělá doporučení z naší dnes již více než 25leté praxe v cestovním ruchu. Podíváme se na ty nejlepší hotelové řetězce.

 

 

Jitka Weiss

Jitka Weiss je jednatelkou cestovní kanceláře SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s. Je vášnivou cestovatelkou a golfistkou.

Potkáte se s ní především na golfových zájezdech, kde se i v pozici delegátky osobně stará o blaho klientů. Za roky své praxe zná všechna tajemství receptu na skvělou dovolenou. Kromě oboru cestovního ruchu je úspěšnou podnikatelkou v segmentu módního průmyslu.


Snail Travel

Snail Travel International a.s. je cestovní kancelář s českými majiteli působící na trhu již 25 let. Její specializací jsou především luxusní zájezdy na míru a golfové zájezdy. Poslední 4 roky získala prestižní mezinárodní ocenění jako nelepší golfová cestovní kancelář v České republice. Spokojenost jejích klientů je tou největší motivací.

Více informací na https://www.snailtravel.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko pro podnikatele:

26.03.2024  5 důvodů, proč by měl e-shop outsourcovat logistiku Michal Petrák (Comgate)
17.03.2024  Jak proměnit svůj relax s golfovou holí v nejlepší investici roku? Exkluzivní... Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
02.03.2024  Proč je dovolená na Maledivách skvělou investicí do vašeho zdraví a pohody Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688