Michal Brothánek (AVANT IS)
Okénko investora  |  17.10.2023 15:07:35

NEMOVITOSTI DOSTUPNÉ NEJEN CENOU, ALE I LOKALITOU

Fond kvalifikovaných investorů ČSNF SICAV, a.s. má jednoduchou filozofii se zaměřením na development. Investuje tam, kde to dává smysl. Diverzifikuje své portfolio do menších projektů, jimiž zajišťuje stabilní chod společnosti a také do větších, kde řeší celou urbanistickou koncepci lokality. Tato strategie fondu přináší investorům stabilní výnos v jakékoli době.

Objem majetku fondu překročil 1,56 miliardy Kč, za 12 měsíců dosáhl u Prioritních investičních akcií výnos 8,09 % a od založení přinesl investorům zhodnocení přes 29 % (hodnoty k 31. 8. 2023). Kvalifikovaní investoři mohou investovat do Prioritních investičních akcií (PIAC) od 1 milionu korun nebo do Prémiových investičních akcií (PRIA) od 10 milionů korun. Investiční a nemovitostní fond nabízí zhodnocení od 6 % až 8,7 % p.a. podle typu investičních akcií. Aktuální přehled jednotlivých tříd akcií najdete na www.csnf.cz.        

„Doporučený investiční horizont u našeho fondu jsou 4 roky. Už po 3 letech mají investoři nulový výstupní poplatek a osvobození od daně z příjmů. Současně fond poskytuje garanci minimálního výnosu PIAC ve výši 7 % p.a. až 7,9 % p.a., u PRIA je to 7,7 % p.a. až 8,7 % p.a., a to i v případě nižšího zisku či dokonce ztráty fondu. Garance je formou redistribuce fondového kapitálu od držitelů výkonnostních investičních akcií ve prospěch držitelů PIAC i PRIA a to až do výše tohoto fondového kapitálu,“ doplňuje Lukáš Hrma, Obchodní ředitel a člen dozorčí rady ČSNF SICAV, a.s.


VÝVOJ OBJEMU MAJETKU FONDU

Vybrané financované projekty

KRÁLOVSKÝ STATEK KARLŠTEJN

  • 90 bytových jednotek
  • Ideální místo k bydlení pro rodiny s dětmi v blízkosti CHKO
  • Dostupnost 24 min. od Prahy
  • Byty s dispozicí 1+kk až 3kk
  • Ceny od 3 424 080 Kč
          www.kralovskystatek.cz  

- 

 

- 

- 

 

 



 

REZIDENCE KOLOVRATY

  • 25 rodinných domů s dispozicí 4+kk s vlastní zahradou
  •  Dostupnost 23 min. vlakem do centra
  •  Občanská vybavenost
  • Ceny od 10 998 800 Kč
  • V plánu 2. etapa výstavby 4 bytových domů se 120 byty 
           www.rezidencekolovraty.cz

   

Fond má v nabídce další zajímavé developerské projekty SLAPY RESORT v srdci Slapské přehrady na Živohošti, REZIDENCE U MLÝNA v panenské přírodě v části Praha – Královice. Do realizace v roce 2024 se také připravuje nový projekt rezidenčního areálu v blízkosti Prahy.


 

  

  Lukáš Hrma, Obchodní ředitel a člen dozorčí rady fondu ČSNF SICAV, a.s.

  • Od roku 2019 působí ve skupině ČSNF Group a.s.
  • Aktuálně zodpovídá za správu investičních produktů fondu kvalifikovaných investorů (FKI) ČSNF SICAV, a.s. a za dluhopisový program tohoto fondu, jejich nastavení a umístění v rámci kapitálového trhu
  • Má na starosti komunikaci s institucionálními partnery, obchodními a distribučními sítěmi v rámci celého trhu a prezentaci aktivit skupiny na konferencích, kongresech a odborných akcích s tématikou investic a investování do nemovitostí
  • Podílí se na založení Asociace Fondů kvalifikovaných investorů (AFKI), která má za úkol edukovat a budovat větší povědomí mezi odbornou i neodbornou veřejností
    o investování v rámci FKI.

O ČSNF SICAV, a.s.

ČSNF SICAV, a.s. je fondem kvalifikovaných investorů, který od založení v roce 2017, trvale zhodnocuje investorům finanční prostředky vložené akcionáři fondu, a to zejména ve formě přímých a nepřímých investic do nemovitostí, bytových jednotek a nebytových prostor, včetně výstavby nových nemovitostí, bytových jednotek a nebytových prostor, majetkových účastí v nemovitostních společnostech a jiných společnostech. Fond rovněž odkupuje a prodává zajištěné pohledávky skrze společnosti, ve kterých má majetkovou účast. Poskytuje úvěry, zápůjčky, příplatky mimo základní kapitál či jiná obdobná plnění nemovitostním společnostem.    

Disclaimer: Fond je fondem kvalifikovaných investorů dle zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech, jeho akcionářem se může stát výhradně kvalifikovaný investor dle paragrafu 272 tohoto zákona. Správce upozorňuje investory, že hodnota investice do fondu může klesat i stoupat a návratnost původně investované částky není zaručena. Výkonnost fondu v předchozích obdobích nezaručuje stejnou nebo vyšší výkonnost v budoucnu.

Sdělení klíčových informací fondu (KID) je k dispozici na http://www.avantfunds.cz/informacni-povinnost/.V listinné podobě lze uvedené informace získat v sídle společnosti AVANT investiční společnost, a.s., City Tower, Hvězdova 1716/2b, 140 00 Praha 4 – Nusle. Další důležité informace pro investory na: https:www.avantfunds.cz

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a nepředstavují návrh na uzavření smlouvy nebo veřejnou nabídku podle ustanovení občanského zákoníku.   

Michal Brothánek

Michal se dlouhodobě pohybuje v manažerských a obchodních pozicích ve finančním sektoru. Řadu let působil v korporátním obchodě ČSOB. V rámci těchto rolí řídil v letech 2006-2009 vydávání dluhových cenných papírů na dealingu banky pro velké bankovní klienty. Jako výkonný ředitel vedl v letech 2010-2016 útvar Institucionálního bankovnictví poskytující služby finančním institucím (bankám, pojišťovnám, obchodníkům s cennými papíry, investičním společnostem, investičním fondům a fondům kvalifikovaných investorů), klientům custody a depozitáře investičních společností a fondů. Zde stál u počátku boomu fondů kvalifikovaných investorů. V letech 2016 až 2021 zodpovídal jako člen představenstva ČSOB Pojišťovny za řízení všech obchodních sítí a partnerů, podpory obchodu a navazujících útvarů.



AVANT IS

AVANT je česká investiční společnost založená v roce 2007. Jedná se o největšího správce fondů kvalifikovaných investorů v České republice s tržním podílem 31,4 % (k 30.6.2023 celkem 165 fondů a podfondů ve správě a administraci s celkovým objemem majetku 131,9 mld. Kč dle AKAT). AVANT je leader v inovativních řešeních fondových struktur a nejrychleji rostoucí investiční společnost v České republice. AVANT má zkušený tým odborníků s dlouholetou praxí v sektoru finančních institucí. Investiční společnost je regulována Českou národní bankou.

Více informací na https://www.avantfunds.cz/cs.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Čt 15:33  Zadlužení veřejného sektoru mírně kleslo Ing. Štěpán Křeček, MBA (BHS)
St 15:04  Kdy se zastaví růst cen pohonných hmot? Petr Lajsek (Purple Trading)
Út 15:56  Co má společného bitcoin a S&P 500? Ali Daylami (BITmarkets)
Po 15:01  Evropský průmysl zelené energie má problém: Společnosti se stěhují do USA Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688