AAA Auto (AAA Auto)
Lidé  |  05.10.2023 14:20:41

Karolína Topolová slaví 25 let ve skupině AURES Holdings (AAA AUTO)

Je tomu právě 25 let, co Karolína Topolová nastoupila k tehdy expandujícímu prodejci ojetých automobilů AAA AUTO, aby založila první Call centrum v oboru. Call centrum se pod jejím vedením proměnilo v moderní Kontaktní centrum s 250 zaměstnanci a 3 pobočkami, které ročně odbaví 2 100 000 hovorů. Karolína Topolová se postupně vypracovala až na generální ředitelku celé společnosti a v současnosti řídí 3 200 zaměstnanců a na 60 poboček v pěti zemích. Zároveň je i předsedkyní správní rady Dětské dopravní nadace a také manželkou a maminkou.

Karolína Topolová

V roce 1998 se Karolína Topolová pracovně potkala s tehdejším majitelem AAA AUTO Anthonym Jamesem Dennym v hotelu Hilton, kde měla na starosti benefitní program. Její práce zakladatele Áček natolik oslovila, že jí přesvědčil, aby pro jeho rozrůstající se společnost založila tehdy první call centrum v oboru. Tehdy mělo jen 5 zaměstnanců a startovní rozpočet tři miliony korun. „Když jsem před pětadvaceti lety přijala nabídku založit tehdy první kontaktní centrum na trhu ojetých vozů, ani ve snu by mě nenapadlo, že ve stejné společnosti strávím více než polovinu svého života. Měla jsem štěstí, že jsem kolem sebe měla vždy skvělý tým a že můžu dělat práci, která mě i po tak dlouhé době pořád baví," hodnotí své působení u největšího prodejce ojetých vozů ve střední a východní Evropě Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti AURES Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA AUTO a Mototechna. Z call centra se postupně stalo moderní Kontaktní centrum, které má 250 zaměstnanců, 3 pobočky a ročně odbaví 2 100 000 hovorů. Kontaktní centrum průměrně dosahuje 54 % podílu na prodeji a 46 % na výkupu celé skupiny AURES Holdings. „Celkem jsme za 25 let odbavili 6,5 milionu příchozích a 17 milionů odchozích hovorů. S mírnou nadsázkou se dá říct, že v našich tradičních zemích, jako jsou Česká republika a Slovensko, je jen málo lidí, kteří by ještě nemluvili s naším operátorem,“ doplňuje Topolová.

Karolína Topolová svojí pracovitostí a nadšením pro práci postupně získávala stále více zodpovědnosti, až se v roce 2012 stala generální ředitelkou celé společnosti AURES Holdings. Zároveň v tomtéž roce převzala otěže správní rady Dětské dopravní nadace, která podporuje děti s následky na zdraví po dopravní nehodě a ty, které při ní přišly o rodiče.

Za 25 let pracovní kariéry Karolíny Topolové společnost expandovala do pěti zemí. Prodejce ojetých automobilů AAA AUTO vyrostl v mezinárodní skupinu AURES Holdings, která ročně prodá již téměř 100 000 automobilů. Počet zákazníků, kteří v Áčkách koupili nebo prodali vůz, letos v létě dosáhl 3 milionů. AURES Holdings má nyní přes šedesát poboček či zastoupení v pěti zemích, zaměstnává na 3 200 zaměstnanců a roční tržby letos podle odhadů mohou dosáhnout až 1,1 miliardy EUR.

Karolína Topolová patří mezi oceňované a inspirativní ženy a za posledních deset let získala více než dvě desítky uznání, jako titul Lady Pro, ocenění Mladý manažerský talent nebo Marketér roku za úspěšné vzkříšení značky Mototechna. Opakovaně se umístila v žebříčku TOP 25 žen českého byznysu, kde v roce 2021 vstoupila do síně slávy. Časopis Forbes ji letos zařadil již podeváté mezi Nejvlivnější ženy Česka a také do výběru TOP CEO, tedy nejinspirativnějších šéfů Česka. Tato nejvýše postavená žena v tuzemském automobilovém sektoru nejen pomohla vybudovat silnou mezinárodní společnost, která na trzích střední Evropy působí již téměř 32 let, ale je také manželkou a maminkou skoro desetileté dcery.

AURES Holdings

Skupina AURES Holdings letos slaví již 30 let na trhu. Provozuje síť téměř šedesáti poboček v České republice, na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku, v Německu a v Nizozemsku. Za dobu své existence obsloužila již přes 2,8 milionu zákazníků. Skupina prodá ročně 90 000 vozů a je tak největším prodejcem ojetých aut ve střední a východní Evropě. Prodává také zánovní vozy pod obnovenou značkou Mototechna. Na západních trzích působí prostřednictvím společnosti Driverama.

Společnost se pravidelně umisťuje v žebříčcích CZECH TOP 100 a Českých 100 nejlepších. Pro roky 2017 a 2018 byla držitelem prestižního ocenění Superbrands a umístila se na 2. místě v celoevropské soutěži European Business Awards 2016/2017. Generální ředitelka a předsedkyně představenstva AURES Holdings Karolína Topolová se v roce 2020 umístila v anketě Top Ženy Česka na 1. místě v kategorii manažerek a vloni v tomto žebříčku vstoupila do Síně slávy.

Skupinu vlastní britsko-polský investiční fond Abris Capital Partners.

Více informaci na: www.auresholdings.eu

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688