Tomáš Beck (Vindicia)
Okénko právní novinky  |  05.10.2023 09:13:04

Odškodnění po nehodě a pracovních úrazech se šplhá na statisíce. Jak ho získat?

V Česku se ročně na silnicích i při výkonu práce zraní desítky tisíc Čechů. Těžký úraz ale neznamená jen bolest a dlouhé zotavování. Může poznamenat existenci celé rodiny – její fungování, psychiku, ale také finance. Lidé často netuší základní věc – mají nárok na odškodnění. A to bývá velmi vysoké, u pracovních úrazů v průměru dosahuje 800 tisíc a u dopravních nehod milion korun. Získat plnou částku ale není snadné. Jak o ni tedy nepřijít?

Obraťte se na experty, sami vysoké odškodnění nevymůžete
Společnost Vindicia, která se na kompenzace specializuje, varuje. Pokud se o získání odškodnění snaží sami poškození, většinou získají jen třetinu toho, na co mají nárok. Lepší je obrátit se na experty, kteří se v procesu vyznají, mají léta zkušeností, vybudovanou síť odborníků a kteří znají všechny triky pojišťoven a nepoctivých zaměstnavatelů. Vindicia nechává vypracovat neprůstřelné posudky, na základě kterých je vypláceno vysoké odškodnění. Má úspěšnost přes 90 % a případy se často řeší mimosoudně, takže nedojde ke zdlouhavému řízení.

Pokud Vindicia odškodnění nezíská, nic neplatíte
„Často k nám přijdou lidé, kterým po těžkém zranění pojišťovny navrhly odškodnění ve výši desítek tisíc. My jim dokázali získat přes milion korun! Navíc u nás lidé nic neriskují. Pokud pro ně odškodnění nezískáme, za služby nic neplatí. Nemáme vstupní poplatky, proto jsou naše služby dostupné všem. Případnou odměnu si bereme až z vymožené částky,“ říká Tomáš Beck, expert na odškodnění z Vindicia.

 Češi neví, jak po nehodě postupovat, jaké dokumenty pojišťovnám předložit a v jakém pořadí, jak komunikovat se zaměstnavatelem nebo s posudkovým lékařem. To hraje obrovskou roli při určení výše odškodnění. Situaci komplikuje řada mýtů – lidé si chybně myslí, že odškodnění za pracovní úraz vyplácí zaměstnavatel, popřípadě netuší, že se kompenzace skládá z mnoha částí. Často se spokojí s bolestným, což je jen zlomek toho, na co mají nárok! Nenechte se připravit o stovky tisíc, které mohou po úraze pomoci celé rodině.

Vindicia dokáže získat odškodnění za dopravní nehody, pracovní úrazy, úrazy ve školách, za následky lékařského pochybení i ze soukromých pojistek. Jestli stále váháte, nebojte se na firmu obrátit. Poradí vám, na co máte v dané situaci nárok a jak byste měli postupovat. Spoustu rad a doporučení najdete na našem webu www.odskodnime.cz!

 

***** 

Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!
Naši odborníci vám nezávazně poradí.
Vindicia
www.odskodnime.cz
Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz 

Tomáš Beck

Tomáš Beck

Tomáš Beck (34) vystudoval historii a archeologii na Jihočeské univerzitě, pak základy práva a bezpečnostní studia na Cevro Institutu, kde následně dokončil postgraduální studium. Pro fungování Vindicia čerpá z principů západní Evropy. Drží se pravidla, že právo platí pro všechny, pro malé i velké.





Vindicia

Česká společnost Vindicia se zaměřuje na vymáhání spravedlivého odškodnění po dopravních nehodách, pracovních úrazech, úrazech ve školách a po zanedbání lékařské péče. Umí také zajistit adekvátní plnění z pojistek v případě, že pojišťovny odmítají platit. Vindicia má tým odborníků, kteří postupují podle metodik, které jsou pro klienta výhodné. Její úspěšnost proto přesahuje 90 %.

A co je nejdůležitější? Pokud vám Vindicia nevymůže peníze, nic neplatíte. Nejsou tu žádné vstupní poplatky, Vindicia si odměnu bere až z úspěšně získané částky. Nic tedy neriskujete. Stojí za to o odškodnění bojovat, vždyť průměrná kompenzace za dopravní nehodu dosáhla milionu korun!

Více informací na https://www.odskodnime.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688