Pipedrive (Pipedrive)
Lidé  |  03.10.2023 13:26:30

S Čechy spolupracoval na vývoji Skypu a Teams, nyní míří Predrag Jovanovic do pražského týmu Pipedrive

Estonský scaleup Pipedrive, který vyvinul CRM platformu pro marketingové a obchodní specialisty malých a středních firem, má nového vedoucího vývoje – rozvoj hlavní části produktu, tedy CRM platformy samotné, bude řídit Predrag Jovanovic, který působil v Outreach či v Microsoftu, kde spolupracoval mimo jiné i s českými vývojáři. Zkušený programátor se zabývá vývojem softwarové infrastruktury, vedením týmů a vylepšováním procesů, v Pipedrive se stane ředitelem vývoje a výzkumu pro stěžejní produkt firmy. Rovněž pomůže se strategickým rozvojem a expanzí stávající platformy.

Predrag Jovanovic

„Pipedrive zažívá další vzrušující etapu své cesty. Pokračujeme v globálním škálování a rozšiřujeme své schopnosti při vývoji softwaru, které nás připraví na budoucnost. Jsem nadšený, že mohu Predraga přivítat v našem týmu. Bude mít na starosti oddělení výzkumu a vývoje, které je zodpovědné za samotné jádro Pipedrive CRM, a jsem přesvědčen, že jeho schopnosti vést tým a zkušenosti s provozem vývoje softwaru budou nedílnou součástí růstu firmy,“ říká Agur Jogi, CTO Pipedrive, jenž Predraga s nabídkou oslovil.

„Pipedrive sleduji dlouhodobě a baví mě přístup vývojářů k vývoji produktů. V Pipedrive je cítit neskutečná vášeň pro to, co každý dělá. Atmosféra, kdy jsou lidé naladěni na společný cíl a pracují na něm společně, i skvělá firemní kultura se doplňují s neuvěřitelným zápalem pro technologie. Spíš než na provádění revoluce se chci zaměřit na fungování firmy, procesy i samotný produkt. Snažit se zjistit, co funguje skvěle, pomáhat rozvíjet startupovou kulturu pomocí vyspělých procesů tam, kde se to hodí,“ dodává Predrag Jovanovic, vedoucí výzkumu a vývoje v Pipedrive.

Pandemický nápor uživatelů prověřil infrastrukturu Skypu a Teams

Odborné zkušenosti, které Predrag Jovanovic během své kariéry získal, pomůžou posunout služby Pipedrive na vyšší úroveň. Rovněž bude zodpovídat za týmy v Praze, Tallinnu, Tartu a Lisabonu. Zkušenosti s kritickým managementem si ozkoušel během pandemické doby v Microsoftu, kde působil dohromady přes sedm let. Tu dobu strávil řízením infrastruktury pro Microsoft Teams, která v covidovém období zaznamenala až sedminásobný nárůst objemu přenesených dat. V předchozích letech řídil infrastrukturu pro Skype Messaging, který používaly více než stovky milionů uživatelů, protékaly přes něj každou sekundu miliony zpráv a neustále rozšiřoval nabídku funkcí.

Před příchodem do České republiky získal Predrag bakalářský titul z informatiky na univerzitě v Makedonii. Největší zájem projevil o fyziku, biologii a informatiku, ve kterých se dodnes vzdělává a prohlubuje své vědomosti. Do Pipedrive přešel po dvouletém působení jako vedoucí vývoje v Outreach.

„Do Pipedrive přináším téměř dvacet let zkušeností s vývojem, spouštěním a provozem globálních produktů, které oslovují stovky milionů uživatelů po celém světě. Před nástupem do Pipedrive jsem dva roky pracoval ve společnosti Outreach, kde jsem vedl modernizaci, dekompozici ze staršího monolitu a vývoj základních funkcí CRM a správy obsahu. Strávil jsem také osm let ve společnosti Microsoft, kde jsem měl na starosti služby Skype Messaging a infrastrukturu pro Teams – tedy skutečně rozsáhlé distribuované služby. Za tu dobu mě posouvala především empatie k zákazníkům, schopnost vžít se do jejich situace a skutečně pochopit jejich potřeby, které se pak promítají do všech aspektů procesu vývoje softwaru. Jsem proto nadšený, že se mohu připojit k Pipedrive, která je lídrem na trhu z hlediska uživatelské přívětivosti,“ dodává Predrag Jovanovic.

Pipedrive

Pipedrive je přední nástroj pro řízení prodejů a první platforma, která je orientovaná na obchodní a marketingové specialisty. Těm pomáhá držet pracovní postup a soustředit se na aktivity, které jsou pro ně důležité. Startup byl založen v roce 2010 v Estonsku a pobočky má v Tallinnu, Tartu, Lisabonu, Londýně, New Yorku, Praze, Tampě/St. Petersburgu, Dublinu, Rize a Berlíně. Pipedrive ke svojí práci využívají obchodní týmy z více než 100 000 firem po celém světě.

Více informaci na: www.pipedrive.com/cs

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688