Město Benešov (benesov-city.cz)
Z regionů  |  30.09.2023 20:46:00

Dopravní omezení - úplná uzavírka silnice II. třídy č. 112 v Benešově, ul. Červené Vršky, 3. Etapa

V celkovém období od 2. do 15. října 2023 dojde v Benešově k úplné uzavírce silnice II. třídy č. 112, ulice Červené Vršky, na pozemcích parcel. č. 3370/1 a 5572/1 v katastrálním území Benešov u Prahy, z důvodu zajištění pracovního místa pro stavební akci „II/112 Benešov, Červené Vršky - Nový povrch III. Etapa“.
 

 
 
červené vršky 3. etapa




















V souvislosti s touto uzavírkou bude uzavřen výjezd od obchodní zóny „Galerie Červené Vršky“ na silnici II. třídy č. 112 (naproti čerpací stanici „OMV“), rovněž bude uzavřený stávající výjezd od čerpací stanice „OMV“. Za účelem zajištění nepřetržitého provozu čerpací stanice bude vjezd a výjezd upraven dopravním opatřením. Uzavírka silnice II. třídy č. 112, ulice Červené Vršky bude v celkové délce cca 100 m, viz níže - situace dopravního opatření DIO.

OBJÍZDNÉ TRASY:
Objízdná trasa pro osobní vozidla bude ve směru od Prahy po silnici I. třídy č. 3 se sjezdem do Benešova silnicí II. třídy č. 106, ulicí Máchovou nebo místní komunikací a silnicí II. třídy č. 110, ulicí Ke Stadionu. Se směrem jízdy dále na Vlašim sjezdem na okružní křižovatce U Topolu. Celková délka objízdné trasy je cca 1,7 - 2,5 km.

Objízdná trasa pro osobní vozidla bude ve směru od Tábora, směr nákupní zóna sjezd na silnici II. třídy č. 106, ulici Máchova. Směr Benešov sjezd na místní komunikaci a silnici II. třídy č. 110, ulici Ke Stadionu nebo na silnici II. třídy č. 106, ulici Máchova. Celková délka objízdné trasy je cca 1,2 - 2,5 km.

Objízdná trasa pro osobní vozidla bude ve směru od Vlašimi a Bedrče, po silnici II. třídy č. 110, ulicemi Vlašimská, Táborská, Nádražní, Konopišťská, Jana Nohy, Křižíkova, případně s nájezdy na silnici I. třídy č. 3 ulicemi Máchova a Konopišťská. Celková délka objízdné trasy je cca 4,0 - 5,7 km.

Objízdná trasa pro nákladní vozidla bude ve směru od Prahy po silnici I. třídy č. 3 k okružní křižovatce s místní komunikací ke Konopišti a se silnicí II. třídy č. 110 směrem k ul. Křižíkova (bývalá křižovatka s místním názvem U Topolu), v dotčené okružní křižovatce sjezd do Benešova - na silnici II. třídy č. 110 a ulicemi Křižíkova, Jan Nohy, Ke Stadionu do centra města, případně od křižovatky U topolu dále po silnici III. třídy č. 1103h, ulici Černoleská s odbočením na silnici III. třídy č. 1101, ulici Černoleská, v křižovatce s ulicí Hráského s odbočením na II. třídy č. 110, dále ulicemi Hráského, Na Chmelnici a Vlašimská na silnici II. třídy č. 112 směr Vlašim, nebo po silnici II. třídy č. 110 dále směr Sázava. Celková délka objízdné trasy je cca 3,5 - 8,0 km.

Objízdná trasa pro nákladní vozidla bude ve směru od Tábora na Vlašim, Sázavu a do centra vedena od okružní křižovatky s místní komunikací ke Konopišti a se silnicí II. třídy č. 110 směrem k ul. Křižíkova (bývalá křižovatka s místním názvem U topolu), v dotčené okružní křižovatce sjezd do Benešova - na silnici II. třídy č. 110 a ulicemi Křižíkova, Jan Nohy, Ke Stadionu do centra města, případně od křižovatky U topolu dále po silnici III. třídy č. 1103h, ulici Černoleská s odbočením na silnici III. třídy č. 1101, ulici Černoleská, v křižovatce s ulicí Hráského s odbočením na II. třídy č. 110, dále ulicemi Hráského, Na Chmelnici a Vlašimská na silnici II. třídy č. 112 směr Vlašim, nebo po silnici II. třídy č. 110 dále směr Sázava. Celková délka objízdné trasy je cca 2,5 - 4,5 km.

AUTOBUSOVÉ LINKY MHD
MHD 1
Všechny spoje ukončí jízdu v zastávce "Albert". Zastávky "Pomněnice, obchodní centrum", "Pomněnice", "Pomněnice, zahrádky", "Racek, rozc" a "Racek, osada" nebudou po dobu výluky spoji MHD 1 obsluhovány.

MHD 3
Ze zastávky "Nemocnice Rudolfa a Stefanie" v ul. Matiegkova po objízdné trase ulicemi K Nemocnici, Hodějovkého, Máchova, Pomněnice a dále ve své trase. Zastávky "Lidl", "Kaufland" a "Pomněnice, obchodní centrum" nebudou po dobu výluky spoji MHD 3 obsluhovány.

MHD 4
Všechny spoje ukončí jízdu v zastávce "Albert". Zastávky "Pomněnice, obchodní centrum", "Pomněnice", "Pomněnice, zahrádky", "Racek, rozc" a "Racek, osada" nebudou po dobu výluky spoji MHD 1 obsluhovány.

AUTOBUSOVÉ LINKY IDSK (lntegrovaná doprava Středočeského kraje)
vyjádření k dio






















Zhotovitel: společnost BES s.r.o., IČO 437 92 553, Sukova 625, 256 01 Benešov, kontaktní osoba - stavbyvedoucí Ing. Martin Sládek.

Omlouváme se za způsobené nemalé komplikace a prosíme o velkou toleranci a pochopení. Zároveň děkujeme za respektování dopravního omezení.
 
Zodpovídá: Bc. Aneta Malá
Vytvořeno / změněno: 26.9.2023 / 30.9.2023

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688