rsd.cz (ŘSD)
Z regionů  |  12.09.2023 08:55:00

Dopravní omezení spojená s dokončením rekonstrukce mostu na I/36 v Pardubicích – Doubravicích

Zář 12, 2023 | Aktuality pro Pardubický kraj

V rámci stavbyI/36 Pardubice, most 36-009“ bude provedena v několika etapách uzavírka mostu. Zároveň v rámci provádění stavebních prací dojde postupně k sejmutí mostního provizoria a převedení dopravy na nově zbudovaný most ev. č. 36-009.

Uzavírka bude provedena v následujících etapách a objízdných trasách:

1. Etapa – od 11. 9. 202324. 9. 2023 . V rámci této etapy uzavírky bude uzavřena nájezdová větev ze směru Hradec KrálovéPardubice, Centrum a sjezdová větev nadjezdu ve směru Pardubice, Semtín a Centrum – Chrudim. Trasa Hradec KrálovéPardubice, Semtín zůstává beze změny.

 

 

 

 

 

a. Objízdná trasa směr Hradec KrálovéPardubice, Centrum bude vedena pod silnici I. třídy č. 37 na silniční nadjezd v MO Pardubice II a VII, odtud zpět na nadjezd u Globusu ve směru Pardubice, Centrum.

 

 

 

 

 

 

b. Objízdná trasa směr Pardubice, Semtín – Chrudim bude vedena po silnici I. třídy č. 37 na sjezd z této silnice v Obci Stéblová, odkud se doprava vrátí zpět ve směru Chrudim na silnici I. třídy č. 37.

 

 

 

 

 

 

2. Etapa – od 25. 9. 202312. 11. 2023 . Výstavba přípojného pruhu. Rozšíření silnice. Tato etapa proběhne za provozu.

3. Etapa – od 7. 10. 20238. 10. 2023 . V rámci této etapy bude uzavřena nájezdová větev ze silnice I. třídy č. 37 od Hradce Králové. Doprava bude z uzavřeného úseku vedena na větev Hradec KrálovéPardubice, Centrum, kde bude za použití dopravního značení umožněno odbočení ve směru Pardubice, Semtín.

4. Etapa – od 13. 11. 202322. 11. 2023 . V rámci této etapy dojde k úplné uzavírce provozu na mostě ev. č. 36-009 s výjimkou městské hromadné dopravy a veřejné linkové autobusové dopravy, která bude po mostě převedena kyvadlově. Důvodem je napojení nového mostu na stávající komunikaci a výstavba a obnova asfaltového krytu mostu.

a. Objízdná trasa bude pro veškerou dopravní obsluhu ve směru Pardubice, Semtín vedena ve směru Stéblová po silnici I. třídy č. 37, dále na Staré Ždánice a odtud po silnici II. třídy č. 333 do Lázní Bohdaneč a Pardubice, Semtín. Dopravní značení, které bude v rozporu s navrženou objízdnou trasou bude zneplatněno. Objízdná trasa je řešena jako obousměrná.

5. Etapa – 23. 11. 202330. 11. 2023 . V rámci této etapy dojde k úplné uzavírce provozu na mostě ev. č. 36-009 s výjimkou městské hromadné dopravy a veřejné linkové autobusové dopravy, která bude po mostě převedena Kyvadlově. Důvodem je napojení nového mostu na stávající komunikaci a výstavba a obnova asfaltového krytu mostu.

a. Objízdná trasa bude pro veškerou dopravní obsluhu ve směru Pardubice, Semtín vedena ve směru Stéblová po silnici I. třídy č. 37, dále na Staré Ždánice a odtud po silnici II. třídy č. 333 do Lázní Bohdaneč a Pardubice, Semtín. Dopravní značení, které bude v rozporu s navrženou objízdnou trasou bude zneplatněno. Objízdná trasa je řešena jako obousměrná.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688