sfzp.cz (SFŽP)
Dotace  |  08.09.2023 14:33:00

Varujeme žadatele v programu NZÚ Light před praktikami společností Alpha Solar systems s.r.o. a Národní dotační centrum s.r.o.

Subjekty záměrně vyvolávají v zájemcích o dotace klamný dojem, že jsou oprávněny jako zástupci Státního fondu životního prostředí ČR nabízet podporu z programu pro nízkopříjmové domácnosti Nová zelená úsporám Light.

Upozorňujeme žadatele, že společnosti Alpha Solar systems s.r.o. ani Národní dotační centrum s.r.o. nepatří mezi registrované poradce programu NZÚ Light, nejsou Fondem oprávněny poskytovat poradenství k tomuto programu ani používat ve svých materiálech logo SFŽP ČR či jakýmkoliv jiným způsobem navozovat zdání akreditované spolupráce s Fondem, jak to činí ve svých propagačních materiálech a smlouvách o zhotovení díla. Fond se již v té věci obrátil na příslušné orgány.

Zájemcům o dotaci NZÚ Light je k dispozici široká síť registrovaných poradců, kteří bezplatně poradí s výběrem podporovaných opatření i s podáním žádosti a poskytnou veškeré informace k programu. Kontakty na registrované poradce jsou k dispozici na webu programu na stránce Poradenství NZÚ Light. Upozorňujeme, že pouze tito poradci jsou oprávněni zpracovat odborný posudek a závěrečnou zprávu, které jsou nezbytné k podání žádosti o dotaci.

Vyzýváme současně žadatele k obezřetnosti při výběru realizační firmy na renovaci domu. Nedoporučujeme uzavírat smlouvy zahrnující nevýhodné obchodní podmínky psané drobným textem na několika stranách, zahrnující mj. vysoké zálohové platby a vysoké pokuty při odstoupení od smlouvy. Na webu programu Nová zelená úsporám v sekci Rady a tipy zveřejňujeme spotřebitelská desatera, která domácnostem poskytnou vodítko, jak postupovat při výběru dodavatelů a na co si dát pozor při realizaci vybraných opatření.

www.novazelenausporam.cz






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688