Lidé (Lidé)
Lidé  |  04.09.2023 12:06:24

JYSK vítá nového prezidenta & CEO

1. září 2023 přinesl pro globální maloobchodní společnost JYSK významnou změnu. Po Janu Boghovi se teprve třetím prezidentem a výkonným ředitelem (CEO) JYSKu ve 44leté historii firmy stává Rami Jensen.

Rami Jensen oficiálně nastoupil do JYSKu před rokem jako Deputy President & CEO a nyní přebírá funkci prezidenta a výkonného ředitele JYSKu s celkovou zodpovědností za více než 3 300 prodejen ve 48 zemích a více než 30 000 zaměstnanců.

V uplynulém roce Rami Jensen úzce spolupracoval s bývalým výkonným ředitelem Janem Boghem na zajištění hladkého předání funkce, které nesmělo narušit každodenní dynamiku společnosti. Změny v organizaci už tedy proběhly a manažerský tým Ramiho Jensena je připraven.

„Na plné převzetí role prezidenta a výkonného ředitele JYSKu se moc těším. Společnost JYSK už od svého založení v roce 1979 Larsem Larsenem a později pod vedením Jana Bogha jako Presidenta & CEO neustále dosahuje rekordních výsledků a dál roste. Pokusit se udržet krok nebude nijak lehký úkol, ale jsem si jistý, že pokud zůstaneme věrni základním hodnotám JYSKu, budeme schopni dále růst a firmu rozvíjet,“ říká Rami Jensen, nový President & CEO JYSKu.

„Moc nás těší, že můžeme přivítat Ramiho jako nového prezidenta a výkonného ředitele JYSKu. Rami má v JYSKu za sebou obdivuhodnou kariéru a já si jsem jistý, že bude i nadále vést společnost jako správný obchodník,” říká Jacob Brunsborg, předseda představenstva skupiny Lars Larsen Group.

Kariéra v JYSKu

Rami Jensen strávil v JYSKu většinu svého pracovního života. Poprvé nastoupil do JYSKu jako dvacetiletý, když se v roce 1994 stal učněm v prodejně v dánském Esbjergu, a postupně se v rámci firmy vypracoval, až se nakonec stal členem výkonného managementu jako Executive Vice President of Business Development. V roce 2018 JYSK dočasně opustil a stal se výkonným ředitelem maloobchodní společnosti ILVA, vlastněné skupinou Lars Larsen Group, aby se v roce 2022 vrátil zpět do JYSKu.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688