zlin.eu (Zlín)
Z regionů  |  15.08.2023 08:00:39

Opravy na I/49 uzavřou dálniční sjezd, doprava v Malenovicích zhoustne - trasa od dálničního mostu po křižovatku u společnosti Makro - křižovatka bude o víkendu 26. – 27. srpna zcela uzavřena, termín dokončení se může prodloužit až do úterý 31. října.

Na hlavní silnici I/49 se začne znovu pracovat, tentokrát je důvodem obnova povrchu od dálničního mostu v Kvítkovicích po křižovatku u společnosti Tajmac-ZPS ve Zlíně-Malenovicích. Práce na 1855 metrů dlouhém úseku, které se uskuteční za částečně omezeného provozu ve směru z Otrokovic do Zlína, potrvají zatím od pondělí 21. srpna do úterý 8. října. Společnost Eurovia coby zhotovitel stavby upozorňuje, že s ohledem na klimatické podmínky se termín dokončení může prodloužit až do úterý 31. října.

Zahajovací etapa potrvá do neděle 3. září a týká se trasy od dálničního mostu po křižovatku u společnosti Makro včetně. Tato křižovatka bude o víkendu 26. – 27. srpna zcela uzavřena. Náhradním termínem uzavírky, který by nastal kvůli nepříznivému počasí, je následující víkend 2. - 3. září.

Od pondělí 4. do pátku 8. září se stavební práce a dopravní omezení na silnici I/49 přeruší. Důvodem je zahájení nového školního roku, kdy je v místě, ve srovnání s letním provozem, zvýšená intenzita dopravy. V tomto případě silničáři vyhověli požadavku Statutárního města Zlína.

Dálniční sjezd (exit 32) bude po celou dobu akce financované Ředitelstvím silnic a dálnic ČR uzavřen a doprava povede po objízdné trase. S ohledem na současná omezení pro nákladní vozidla při průjezdu Otrokovicemi se objízdná trasa rozdělí pro vozy nad 7,5 tuny a pro ostatní vozidla. Objížďka pro vozy nad 7,5 t povede po místních komunikacích a silnicích III/36746 a I/49. Pro ostatní vozidla je určena trasa po silnicích I/55 a I/49.

Křižovatky k OC Centro ve Zlíně – Malenovicích (u KFC) a poblíž OBI budou po celou dobu částečně průjezdné.

Práce ovlivní provoz MHD. Zastávka Malenovice, obchodní zóna ve směru do Zlína bude v termínu uzavření křižovatky u společnosti Makro (26. - 27. srpna) dočasně uzavřena. V termínu od soboty 9. do středy 13. září pak bude stejná zastávka zcela zrušena.

V termínech od úterý 19. do neděle 24. září bude zastávka a točna MHD Malenovice, Centro dočasně zrušena. Trolejbusy a autobusy budou tímto místem projíždět přes areál OC Centro.

Foto: zdopravy.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688