Maroš Bréda (Occollo)
Okénko nemovitosti  |  14.08.2023 15:38:58

EVOLUCE CROWDFUNDINGU: Přichází nová éra díky regulaci

 

 

V listopadu 2023 se v České republice chystá zásadní událost v oblasti investic, konkrétně v rámci crowdfundingu. Nová regulace, kterou zavede Česká národní banka, přinese nejen nové předpisy, ale také otevře bránu k novým příležitostem. Co od regulace očekávat a jaké výhody budou mít ti, kteří získají licenci?

Regulace - nová příležitost?

Licencování crowdfundingových společností neklade pouhá omezení, naopak, přináší nový obzor plného příležitostí. Získání licence od ČNB nyní otevírá dveře do celé Evropské unie, což umožní rozšířit podnikání a navazovat spolupráce napříč kontinentem. Tato licence umožní propojovat nejen investory, ale také majitele různorodých projektů a skupin.

Posílení důvěry

Regulace výrazně zvyšuje důvěru investorů v crowdfundingové platformy. Společnosti, které získají licenci, prokazují svůj závazek k transparentnosti a odpovědnému podnikání, což přiláká jak domácí, tak mezinárodní investory.

Příklad úspěšného příběhu

Už několik let působí na trhu úspěšné firmy jako occollo a další, které nyní směřují k získání licence. Tito průkopníci nového investičního odvětví v České republice ukazují cestu vpřed. Jejich úspěšná historie inspiruje a dokazuje, že regulace může posílit celý trh.

Společnost occollo zaznamenává každoroční růst až o více než 60 % a získání licence otevře možnosti dalšího růstu i do zahraničí, kde je v plánu otevřít nové poboček. Regulace, která nabude platnosti v listopadu 2023, znamená skok směrem k budoucnosti. Pro ty, kdo jsou ochotni přizpůsobit se a vstoupit do této nové éry, se crowdfunding stává slibnou cestou vpřed.


Pro koho je crowdfunding určený? 

Skvělá věc na crowdfundingu spočívá v jeho schopnosti umožnit financování pro každého. Nemusíte být velkou korporací, zkušeným podnikatelem nebo kvalifikovaným investorem, abyste využili tuto inovativní formu financování. Crowdfunding demokratizuje investice, umožňuje jednotlivcům, startupům, neziskovým organizacím a dalším najít podporu pro své projekty.

1. Startupy a malé podniky: Začínajícím a rozšiřujícím se projektům může poskytnout klíčový kapitál, a to bez složitých bankovních procesů a nutnosti ručení majetkem.

2. Neziskové organizace a sociální projekty: Pro neziskové organizace a sociální slabší skupiny, které potřebují najít finanční podporu, nabízí možnost finanční injekce od lidí.

3. Jednotlivci s nápady: Máte skvělý nápad na produkt, službu či umělecké dílo? Crowdfundingové platformy slouží jako prostor, kde můžete prezentovat svůj projekt a najít investory pro jeho realizaci.

4. Investoři: Crowdfunding nabízí rozmanité investiční příležitosti, kde hlavně malí investoři mohou diverzifikovat svá portfolia a podpořit projekty, které je skutečně zajímají.

5. Pomoc developerským skupinám: V době vysoké inflace a těžších časů mohou mnohé společnosti ocenit pomoc z crowdfundingových platforem, které jim pomohou překonat obtížná období. 

6. Diverzifikace: Mnoho lidí hledá rozmanitost ve svých portfoliích, ale například nemovitosti často představují nutnost významného kapitálu. Díky platformám jako occollo mohou lidé investovat i s nižšími částkami a dosáhnout srovnatelných výnosů.


Závěr

Nová éra v investování právě začíná a regulace crowdfundingu nabídne klíč k novým příležitostem. Pokud toho chcete být součástí, staňte se investory u naší společnosti occollo, kde se pyšníme 100% úspěšností realizovaných projektů.

V současné době nabízíme roční zhodnocení až 10 % u prověřených projektů, s výplatou úroků každé 3 měsíce na váš bankovní účet. Investovat s námi zvládne úplně každý z pohodlí domova, online a bezpečně.

Maroš Bréda

Maroš Bréda je zakladatel a CEO společnosti occollo. Během více než 20let profesní kariéry pracoval pro několik společností, se zaměřením na real estate a private equity, po celém světě.




Occollo

Jsme online crowdfundigová platforma, která se zabývá investováním do ověřených realitních projektů. Snažíme se umožnit investice do nemovitostí všem, z pohodlí domova, online a bezpečně.

Více informací na https://www.occollo.cz/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688