Redakce (Bydlet.cz)
Obchod a služby  |  26.07.2023 09:43:21

MS-INVEST a.s. otevřela nové obchodní centrum v Blansku na prostoru původních skleníků

Zdroj: zpráva MS-Invest, MSI-Capital, 3Mfund.cz

Developerská společnost MS-INVEST a.s. oznamuje otevření nového obchodního centra v Blansku, které se se nachází na místě bývalého zahradnictví. Na ploše více než 8 tisíc m² nabídne obyvatelům Blanska přes dvacet nových provozoven.

OC Poříčí v Blansku má za cíl přinést nové nákupní příležitosti nejen pro místní obyvatele. Na ploše více než 8 tisíc m² se budou nacházet obchody a služby širokého zaměření. „Návštěvníci zde naleznou téměř 20 provozoven, například lékárnu, drogerii, prodejnu elektra, obuvi, sportovních či chovatelských potřeb, dále hračkářství, uzenářství, domácí potřeby a mnoho dalšího,“ uvedl obchodní ředitel společnosti Jaroslav Smrčka“. V rámci výstavby vznikne mimo jiné prostorné parkoviště pro více než 240 návštěvníků. Nejpozději na podzim pak vznikne také park při řece Svitavě, který mohou návštěvníci využít k aktivnímu odpočinku či relaxaci po nákupech.

OC Poříčí vzniklo v místech, kde dříve stálo blanenské zahradnictví. MS-INVEST na místě rozpadlých skleníků vybudovala nové obchodní centrum, které mělo mimo jiné za cíl oživit nevyužívané plochy. Slibuje také nové pracovní příležitosti pro místní obyvatele a přispěje ke zvýšení atraktivity města pro návštěvníky z okolních obcí. “Věříme, že zde každý nalezne vše potřebné a obchodní centrum se stane součástí běžného života všech obyvatel Blanska.” dodává Smrčka.

Oficiální otevření OC Poříčí pro návštěvníky proběhlo dne 29. 6. 2023. V tento den se otevřela většina nově zbudovaných prodejen, společnost Lidl pak své prostory otevře na podzim.

O MS-INVEST:

MS-INVEST a.s. byla založena v roce 1998. V současné době se řadí mezi lídry na českém developerském trhu. Zaměřuje se na development rezidenčních objektů, jako jsou bytové domy, řadové i samostatně stojící rodinné domy a soubory obytných objektů s veškerou občanskou a technickou vybaveností. Dále development komerčních ploch a kanceláří, příprava projektů pro komerční development, zejména akvizice a scelování pozemků, obstarání potřebných povolení, příprava infrastruktury, prodej projektů připravených k výstavbě.

Za dobu existence společnosti bylo zrealizováno více než 5.000 bytů a rodinných domů, přes 40.000 m² obchodních ploch a kanceláří. Strategií společnosti je realizace projektů v rozvojových lokalitách s výbornou dostupností. Cílem je pak zaujmout trvalou pozici klíčového hráče mezi developery v Praze a Brně na poli středně velkých projektů.

Součástí skupiny MS-INVEST jsou mimo jiné také vlastní investiční entity jako například MSI Capital, prostřednictvím kterých investuje do nemovitostí a nemovitostních projektů a umožňuje investovat i svým investorům.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688