VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  20.07.2023 12:32:33

Nový koncept COOP v Hustopečích je vítězem červnového kola soutěže Visa Czech Top Shop

Červen se nesl ve znamení nových prodejen nebo zdařilých rekonstrukcí. První místo soutěže Visa Czech Top Shop o nejlepší zákaznický zážitek v kamenné prodejně obsadila nová moderní budova prodejny COOP v Hustopečích. Druhý byl CVRK Václavák a třetí místo získala zážitková prodejna Concept v OC Haná.

 

  1. místo COOP Hustopeče 

Nová moderní budova prodejny Coopu v Hustopečích vystřídala původní stavburoku 1974. Návrh nové budovy kladl velký důraz na pohodlí zákazníků a maximální splynutí s okolím. Pro zjednodušení navigace je prodejna jednopodlažní, využívá nízké regály a široké uličky. Díky přiznaným dřevěným nosným sloupům a vysokému stropu působí interiér moderně a vzdušně. Střecha budovy je osázená zelení, která pomáhá zadržovat vodu a ochlazovat okolí během letních měsíců. Vedle zajímavého architektonického zpracování a udržitelnosti naši inspektoři ocenili také přehledné vystavení zboží a perfektní navigaci obchodem.

 

  1. místo CVRK Václavák

Obchod najdeme v historické Pasáži U Stýblů z 30. let. Pár kroků od jeho vstupních dveří se před námi otevře zelený kout kouzelných Františkánských zahrad.  CVRK Václavák nabízí jedinečné kousky z dílen více než 80 autorů, nudit se tu tedy nebudete. Krásně vystavené zboží je většinou označené jménem autora, který stojí za jeho vznikem. Snadná orientace v prodejně ulehčuje náš nákup. Co více, inspektoři se při hodnocení zákaznického zážitku ve CVRKU dozvěděli o jejich podcastu CVRKOT.  Ten je exkurzí do kreativních světů lidí prodávajících ve CVRKu, kteří se vydali za svými sny, chtějí žít udržitelně, rádi sdílejí a tvoří.

 

  1. místo Concept OC Haná

Zážitková prodejna Concept v OC Haná v Olomouci, kde si můžeme všechny spotřebiče vyzkoušet ještě před tím, než je koupíte, zaujala inspektory natolik, že vynesla tomuto konceptu v červnovém kole soutěže Visa Czech Top Shop 3. místo. Při hodnocení prodejny bylo inspektorům milým a nápomocným personálem nabídnuto, aby si na prodejnu přinesli své suroviny, třeba citrusy, a zkusili si je odšťavnit vybraným odšťavňovačem, nebo aby si uvařili vodu na kávu v rychlovarné konvici. Zákazníci si tedy mohou sami výrobek otestovat přímo v prodejně, a nemusí ztrácet čas případným vracením zboží, které nefunguje podle jejich představ. Prodejna je přehledná a personál vždy připraven s výběrem pomoci.

Vítězům moc gratulujeme!!

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů. Mediálním partnerem soutěže je Newstream.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

15.04.2024Detoa v Jizerských horách si převzala ocenění Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.04.2024Ráj pro milovníky hudby vyhrál březnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.03.2024Vítězem únorového kola Visa Czech Top Shop je první pobočka drogerie Hebe VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688