Radek Stolář
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  27.01.2023 10:17:52

50 předních investorů, workshopy, přednášky, rozhovory a networking. Pražský hrad přivítá v únoru Global Investment Summit 2023

Inspirativní přednášky více než 50 předních českých investorů, panelové diskuze, rozhovory s moderátory či networking – to nabídne Global Investment Summit (GIS), který se uskuteční 1. února nadcházejícího roku v prostorách Martinického paláce na Pražském hradě. Na akci, která očekává přes 500 účastníků a více než 50 tisíc online diváků, se představí i řada přednášejících ze zahraničí. Z těch českých si diváci budou moci poslechnout například Jiřího Hlavenku, Danu Bérovou či Ondřeje Bartoše. Účastníci budou mít v rámci akce možnost seznámit se s více než 50 startupy. Akce představí investiční tipy a trendy pro rok 2023, nejlepší investiční strategie, investice do alternativních oblastí a mnoho dalších témat. Součástí je unikátní soutěž pro začínající startupisty Validation Contest ve spolupráci se StartupBox. Pořadatelé rovněž poskytnou z celého summitu kompletní záznam, podcasty a další materiály, které bude možné zhlédnout online.

„Na konferenci Global Investment Summit 2023 se diváci budou moci přesvědčit o tom, jak bohatý svět startupů a investic je a že Česko je zaslouženým členem vedoucího pelotonu,“ říká Jan Novotný, hlavní organizátor summitu.

Inspirativní přednášky i networking

V exkluzivních prostorách Martinického paláce budou diváci moci navštívit nejen přednášky zkušených investorů a CEO, ale také se aktivně zapojit do diskuzí či networkingu, který bude po celou dobu akce probíhat v přilehlých saloncích. Účastníci se budou moci ještě před zahájením summitu a po celou dobu jeho trvání propojovat prostřednictvím online networkingové aplikace. Mezi přednášejícími se dále představí například Jan Hlavsa, CEO Fondee, nebo Petr Šíma, spoluzakladatel DEPO Ventures.

O inspiraci se postarají i začínající startupisté, kteří budou ukazovat, jak zvládli jednu z nejkritičtějších části rozjezdu – validaci svého byznysu.

Na summitu zazní zejména investiční tipy a trendy pro nadcházející rok, nejlepší investiční strategie, vývoj cen nemovitostí nebo vývoj a vzájemná podobnost či možné spolupráce fintechového a bankovního sektoru. Diváci se také seznámí s nejlepšími investičními platformami pro drobné nebo začínající investory. Summit dále otevře otázky týkající se alternativních investic v oblastech jako umění, tenisky, víno, auta, zlato a další. Tématem summitu budou i decentralizované finance, blockchain, NFT, bitcoin či jiné kryptoměny. GIS rovněž nabízí i možnost se na programu přímo podílet a promluvit jako speaker nebo se připojit k panelům a kulatým stolům.

Partneři se pak budou moci zúčastnit také CEO galavečeře pro C-level management, samozřejmostí je catering po celou dobu trvání summitu. Akci bude také možné sledovat i zpětně skrze 10 hodin podcastů a dalších videí, které organizátoři následně divákům nabídnou. „Věřím, že akce přinese mnoho inspirativních příkladů a přispěje k tomu, aby česká a evropská investorská a startupová scéna nadále rostla,“ dodává Novotný.

Mezi partnery akce se představí skupina Vendeavour, společnost Lemonero, české investiční skupiny Rockaway Capital, Credo a DEPO Ventures, investiční platforma Fondee a další. Mezi mediální partnery patří například magazíny Fintree, Roklen24, Fintech nebo Wealth magazín.

 

Zdroj:  Global Investment Summit 2023

Radek Stolář

Radek pracuje pro portál Kurzy.cz od roku 2016. Nejprve měl na starost technickou správu reklamy, ale od roku 2017 se rovněž stal členem obchodního týmu, kde působí dodnes. Ve volném čase se věnuje studiu grafiky, sportu, seriálům a rybaření.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688