VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  12.10.2022 14:54:10

Zářijovým vítězem Visa Czech Top Shop je brněnská prodejna iWant

Zářijovým vítězem zákaznického zážitku Visa Czech Top Shop je nově otevřená prodejna iWant v Brně. Obchod nabízí více než 150 m2 moderního prostoru, ve kterém si zákazníci vyzkouší a koupí kompletní sortiment značky Apple. Najdou tu také autorizovaný servis či možnost vyzvednout zakoupené zboží přes e-shop. V prodejně, která vyniká skvělou navigací pro příchozí zákazníky, se navíc pořádají také pravidelné semináře s praktickými radami jak ze zařízení Apple “dostat co nejvíc“. Obchod se nachází v tradiční zástavbě na náměstí Svobody nedaleko brněnského orloje a do místní historické scenérie tak přináší nový stylotvorný prvek. Naši inspektoři ocenili moderní koncept prodejny s velkými designovými výlohami, které umožní kolemjdoucím nahlédnout dovnitř. Do komplexní péče o zákazníka patří také poskytnutí náhradních telefonů, což jsme se dozvěděli od příjemného a perfektně vyškoleného personálu, který je pro značku Apple tradicí. Vítězi moc gratulujeme!!!

Druhé místo obsadil nový koncept drogerie Teta z dílny MORIS design v Černošicích v Táborské ulici. Jednotlivé části prodejny jsou upraveny tak, aby více odpovídaly potřebám zákazníků – zviditelnění jednotlivých oddělení v očích nakupujícího. Prodejna je prostorná, světlá s příjemnou květinovou vůní v interiéru. Zajímavým konceptem je sjednocení všech stojanů Dekorativní kosmetiky, vše je krásně doplněné a srovnané, což utváří ucelený vzhled sekce, který tak lépe navazuje na celkový design prodejny. Pomocí světelných prvků je tu podpořena marketingová komunikaci směrem k zákazníkům. Inspektorům se velmi líbilo ohraničení regálu Zdraví, který je tímto vyzdvižen nad ostatní sortiment. Díky umístění světelného zeleného kříže, který je viditelný ze všech stran je podpořena navigace na místě a zákazníky přiláká i ze vzdálenějších částí prodejny. Refit se velmi zdařil!!!

Třetí místo v září získala prodejna sportovního oblečení Kilpi ve Fashion Aréně ve Štěrboholech. Krásná, čistá prodejna je viditelná již z dálky a stylové logo společnosti láká zákazníky ke vstupu. Nový design prodejny se inspiruje severskou panenskou přírodou. Unikátním prvkem je lustr, který se rozprostírá přes celý strop a má symbolizovat polární záři. Ten doplňují světelné panely, které zákazníkům prezentují nejzajímavější nabídky. Po vstupu naši inspektoři ihned zaznamenali dobrou navigaci, která jim umožnila orientaci při nákupu. Skvěle je tu rozdělený dámský, pánský a dětský sortiment. Velké plus dáváme také za rozmístění zboží dle sportovních aktivit, na které je určeno. Příjemné a usměvavé prodavačky, ochotné pomoci, skvělý zákaznický zážitek umocňují.

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

15.04.2024Detoa v Jizerských horách si převzala ocenění Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.04.2024Ráj pro milovníky hudby vyhrál březnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.03.2024Vítězem únorového kola Visa Czech Top Shop je první pobočka drogerie Hebe VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688