Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Tiskové zprávy  |  14.06.2022 09:43:35

Ambasador XTB Jiří Procházka je novým šampionem UFC

Jiří Procházka, jeden z nejlepších bojovníků MMA současnosti a ambasador XTB, úspěšně pokračuje ve své cestě za vrcholovými sportovními úspěchy. Včera se stal novým šampionem v polotěžké váze.

Procházkův oponent Glover Teixeira podlehl v neděli v Singapuru českému bojovníkovi jen 28 vteřin před koncem pátého a posledního kola. Jiří procházka se tak stal novým mistrem světa UFC v polotěžké váze.

„Gratulujeme Jiřímu Procházkovi k zisku titulu UFC. Rozhodli jsme se Jiřího podpořit v jeho přípravě na tento důležitý zápas, který vyústil v zisk titulu šampiona. Je to velká čest, o to víc, že tento úspěch je potvrzením měsíců tvrdé práce. Ve spolupráci s novým šampionem UFC budeme pokračovat, tak abychom investování a obchodování přiblížili širšímu publiku,” říká Omar Arnaout, generální ředitel XTB.

Jiří Procházka

Spolupráce s Jiřím Procházkou je součástí dlouhodobé marketingové strategie XTB – globálního poskytovatele obchodních a investičních produktů, služeb a technologických řešení. Společnost dosud spolupracovala s předními osobnostmi ze světa sportu, jako jsou José Mourinho, světoznámý fotbalový trenér, nebo Joanna Jędrzejczyk, polská zápasnice bojových umění a bývalá šampionka UFC.

Ve spolupráci s Jiřím Procházkou plánuje broker pokračovat ve svém rozvoji. Počet klientů XTB právě překročil hranici 500 000. Díky aktivnímu globálnímu rozvoji a systematicky rostoucímu počtu klientů se společnost šplhá stále výš na investičním trhu – právě se dostala mezi pět nejlepších brokerů na světě z hlediska počtu aktivních klientů.


Skupinu XTB tvoří pobočky jednoho z největších burzovně obchodovaných brokerů FX a CFD na světě. Skupina XTB představuje subjekty, které jsou regulované těmi největšími orgány dohledu na světě, včetně FCA, CySEC a KNF. S více než 16 lety zkušeností poskytuje společnost XTB maloobchodníkům okamžitý přístup na stovky světových trhů. Skupina XTB je založená na důvěře, technologii a podpoře. Od roku 2004 se skupina rozšířila na 12 hlavních trhů v Evropě, Latinské Americe a Asii a přilákala více než 500 000 klientů. XTB provozuje vlastní, uživateli oceňované platformy xStation a xStation Mobile, které nabízejí více než 5400 instrumentů, včetně fyzických akcií, ETF a CFD na forex, indexy, komodity, akcie, ETF a kryptoměny. Prostřednictvím X-Open Hub poskytuje XTB přední technologie pro finanční instituce z celého světa



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688