Radek Stolář
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  03.05.2022 13:11:43

S Olívií Lacenovou přichází do Wonderinterest i nový produkt

Wonderinterest Trading Ltd., investiční společnost působící na řadě trhů EU, vítá novou členku do svého manažerského týmu. Olívia Lacenová nastupuje na pozici vedoucí analytického oddělení společnosti. Kromě dosavadních bohatých zkušeností z investičního světa i ekonomických médií si přináší koncept nové služby klientům zaměřený na investování do „zelených“ či jinak udržitelně zaměřených aktiv.

S prací v investičním sektoru, zejména u obchodníků s cennými papíry a obchodními instrumenty, jako jsou CFD (contract-for-difference), má Olívia více než pětileté zkušenosti. Kromě odborné expertízy získávala i manažerské zkušenosti, když koordinovala tým analytiků. Tomu předcházela práce redaktorky ve slovenských Hospodářských novinách, kde sbírala první zkušenosti po vystudování žurnalistiky.

„Jsem nadšená z této výrazné posily našeho týmu. Kromě toho, že jsme získali energickou profesionálku, mne těší, že se management v oboru, kde stále dominují muži, rozšiřuje o další ženu,“ uvedla Evrula Papadopoulos, výkonná ředitelka Wonderinterest Trading Ltd., a dodala: „Na Olívii také oceňuji její zápal pro vybrané oblasti investování, jako jsou zelená aktiva nebo komodity.“

Novou službu, Trade Responsibly, založenou na poskytování exkluzívních informací klientům o podnětných projektech a firmách zaměřených na udržitelná odvětví ekonomiky, zavádí Olívia v rámci informačních a analytických produktů Wonderinterest Trading.

Nad rámec práce ve společnosti poskytuje Olívia vlastní blogy, přednášky a spolupracuje na různých webinářích ze světa investic. Kromě toho má také bohaté zkušenosti v oblasti komodit a drahých kovů.

Zdroj: Wonderinterest Trading Ltd

Wonderinterest Trading Ltd je kyperská investiční společnost (CIF) pod dohledem a regulovaná kyperskou komisí pro cenné papíry a burzy (CySec) s licenčním číslem 307/16 a adresou sídla 176, Makariou III Avenue, Paschalis Avenue House, Agia Zoni, Limassol, Kypr

Radek Stolář

Radek pracuje pro portál Kurzy.cz od roku 2016. Nejprve měl na starost technickou správu reklamy, ale od roku 2017 se rovněž stal členem obchodního týmu, kde působí dodnes. Ve volném čase se věnuje studiu grafiky, sportu, seriálům a rybaření.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688