Export (export.cz)
Investice  |  24.01.2022 08:50:50

Itálie hledá zájemce o účast ve velkém zdravotnickém projektu

Itálie hledá dodavatele pro velký zdravotnický projekt, jehož cílem je posílit národní a evropskou strategickou autonomii v mnoha oblastech lékařství, nanotechnologie a digitalizace. Jde o takzvaný projekt společného evropského zájmu IPCEI (Important Projects of Common European Interest).

Ilustrační foto Shutterstock

Výzva Ministerstva hospodářského rozvoje je zaměřena na subjekty působící v těchto oblastech:

Prevence zdravotnických krizí a šíření vysoce rozšířených anebo mimořádných onemocnění, která vyžadují novou léčbu (kardiovaskulární, onkologická, degenerativní, infekční a genetické) pokročilou bionanotechnologií, vývojem inovativních vakcín, zdravotnickým prostředkům, účinným látkám a léčivům chemické, biologické a biotechnologické povahy.

Inovace produktů a personalizovaná medicína prostřednictvím projektů zaměřených na vývoj a výrobu lékařských přístrojů a diagnostických testů, léků na bázi biologických makromolekul a chemických sloučenin a souvisejících aplikačních systémů, buněčných terapií pro imunoterapii a regenerativní medicínu, zaměřené na umožnění nových přístupů k výzkumu, diagnostice a léčbě s cílem posílit systém zdravotní péče v Itálii a v Evropě.

Inovace ve výrobních procesech prostřednictvím projektů udržitelnosti a digitalizace (například inteligentní výroba, Průmysl 4.0, robotika, screening léků), které napomáhají ke zvýšení výrobní kapacity, přidané hodnoty a konkurenceschopnosti, snížení nákladů a doby výzkumu, vývoje a výroby.

Boj proti antimikrobiální rezistenci a vývoji rezistentních bakteriálních kmenů pomocí výzkumných a výrobních projektů zaměřených na zvýšení terapeutické účinnosti, zlepšení přístupu k léčbě, posílení zdravotního systému v Itálii a Evropě.

Digitální zdravotnictví s rozvojem platforem a umělé inteligence pro výzkum a vývoj, digitální terapie, analýza reálných dat za účelem prevence a zlepšení přístupu a léčebných cest v Itálii a Evropě.

Zájemci mohou psát na e-mailovou adresu: dgpiipmi.div05@pec.mise.gov.it nejpozději do 28. února 2022. Jsou povinni přiložit příslušnou dokumentaci v anglickém jazyce (projektové portfolio a projektový list).

V případě několika společností, které chtějí prezentovat integrovaný projekt, musí každá společnost, která hodlá žádat o financování, samostatně předložit svůj vlastní projev zájmu a připojit své projektové portfolio a projektový list.

Společnost musí působit v průmyslovém odvětví zapojeném do identifikovaného strategického hodnotového řetězce (od surovin nezbytných pro výrobu produktu až po jeho recyklaci). Projekt musí být ve fázi výzkumu a vývoje a může být v první fázi průmyslového vývoje nových technologií či produktů. Následné fáze hromadné výroby a komerční aktivity musí být zahrnuty do projektu, ale nejsou způsobilé pro získání vládních grantů.

Andrea Nimmerfrohová, ekonomický specialista Velvyslanectví ČR v Římě


Moderní ekonomická diplomacie



Moderní ekonomická diplomacie je časopis, který vydává Ministerstvo zahraničních věcí ČR a který je určen především pro české exportéry. Jedná se o dvouměsíčník, ve kterém vývozní firmy najdou praktické informace o exportních trzích, o službách které jim nabízí Ministerstvo zahraničních věcí a síť ambasád spolu se zahraničními kancelářemi českých státních agentur a institucí. Čtenářům přináší také informace o našich seminářích a podnikatelských misích, o možnosti zapojení se do B2B aktivit České rozvojové agentury a financování exportu. Obsahuje také články, komentáře, analýzy a rozhovory o trendech v oblasti světové ekonomiky, perspektivních exportních oborech a úspěšných českých exportérech.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688