mzv.cz (MZv ČR)
Ze světa  |  13.10.2021 15:22:00

EU hledá vyšetřovatele pro boj proti podvodům a odborníky na boj proti podvodům v oblasti výdajů EU a boje proti korupci a v oblasti cel a obchodu, tabáku a padělků

EU hledá vyšetřovatele pro boj proti podvodům a odborníky na boj proti podvodům v oblasti výdajů EU a boje proti korupci a v oblasti cel a obchodu, tabáku a padělků

13.10.2021 / 16:22 | Aktualizováno: 13.10.2021 / 16:24

Evropský úřad pro výběr personálu EPSO vypsal výběrové řízení na vyšetřovatele pro boj proti podvodům a odborníky na boj proti podvodům v oblasti výdajů EU a boje proti korupci a v oblasti cel a obchodu, tabáku a padělků. Přijatí vyšetřovatelé (třída AD 7) a odborníci (třída AD 9) budou pracovat především v Evropském úřadu pro boj proti podvodům (OLAF).

Přihlásit se můžete do 9. listopadu 2021 pouze do jedné třídy a na jeden obor.

Referenční číslo výběrového řízení je EPSO/AD/394/21

35 yšetřovatelů pro boj proti podvodům (AD 7): Mezi vaše hlavní úkoly bude patřit vyšetřování v oblasti výdajů EU, příjmů, boje proti korupci a závažného protiprávního jednání zaměstnanců EU.

9 odborníků na boj proti podvodům (AD 9): S vysokým stupněm specializace budete provádět vyšetřování a operace týkající se výdajů, příjmů a boje proti korupci a poskytovat pro tato vyšetřování a operace odbornou podporu na vysoké úrovni.

  • Obor 2 – Vyšetřování a operace týkající se boje proti podvodům v oblasti cel a obchodu, tabáku a padělků -

15 vyšetřovatelů pro boj proti podvodům (AD 7): Mezi vaše hlavní úkoly bude patřit vyšetřování v oblasti cel a obchodu, tabáku a padělků.

9 odborníci na boj proti podvodům (AD 9): V rámci vaší pracovní náplně bude hlavně provádět vyšetřování a operace v oblasti cel a obchodu, tabáku a padělků a poskytovat pro tato vyšetřování a operace odbornou podporu na vysoké úrovni.

Do výběrového řízení se mohou přihlásit pouze občané EU, kteří mají důkladnou znalost jednoho z úředních jazyků EU na úrovni C1 a uspokojivou znalost angličtiny nebo francouzštiny na úrovni B2. Rovněž musí splňovat následující kritéria, která se liší podle jednotlivých oborů:

  • Vyšetřovatelé (AD 7): obor 1 / obor 2: Je nutné prokázat vysokoškolské vzdělání v délce alespoň 4 let a nejméně šestiletou relevantní odbornou praxi – nebo vysokoškolské vzdělání v délce alespoň 3 let a nejméně sedmiletou relevantní odbornou praxi – jako vyšetřovatel, příslušník policie nebo jiný odborník provádějící vyšetřování v příslušné oblasti činnosti.
  • Odborníci (AD 9): obor 1 / obor 2: Je nutné prokázat vysokoškolské vzdělání v délce alespoň 4 let a nejméně desetiletou relevantní odbornou praxi – nebo vysokoškolské vzdělání v délce alespoň 3 let a nejméně jedenáctiletou relevantní odbornou praxi – v příslušné oblasti činnosti při vedení vyšetřování. Tato odborná praxe musí zahrnovat alespoň tři roky odborné praxe v oblasti řízení složitých vyšetřování (např.: přeshraniční vyšetřování, vyšetřování s více pachateli včetně vyšetřování na vnitrostátní úrovni, složitý modus operandi, vysoce citlivá vyšetřování, vyšetřování v mezinárodním prostředí).

Podrobné informace o požadované kvalifikaci a kritériích způsobilosti, průběhu výběrového řízení a způsobu podávání přihlášek naleznete na stránce https://epso.europa.eu/help/faq/epso-account-application_cs

Diplomatická akademie MZV pořádá pravidelné semináře zaměřené na přijímací testy EPSO, které nabídne i kandidátům tohoto výběrového řízení poté, co potvrdili svoji přihlášku. V případě zájmu věnujte čas a péči sestavení přihlášky a nenechávejte její odeslání na poslední chvíli.

Oznámení o výběrovém řízení Úřední věstník Evropské unie (europa.eu)

Pokyny k podání přihlášky online EPSO account / application | Careers with the European Union (europa.eu)


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688