Lidé (Lidé)
Lidé  |  16.02.2021 16:44:21

Sberbank posiluje Oľga Pavlíková na pozici Head of Operations

Sberbank posílila zkušená manažerka Oľga Pavlíková, která nastoupila na pozici ředitelky oddělení provozu jako Head of Operations. Olga má mnohaleté zkušenosti s řízením provozu v bankovním i mezinárodním prostředí. Významně se podílela též na zavádění robotizace. Tuto oblast má na starosti i ve Sberbank, která se na automatizaci procesů dlouhodobě zaměřuje.

„Těším se na výzvy, které nás v Operations čekají. Nadále chci zkvalitňovat služby našim zákazníkům. Budu též podporovat zvyšovaní efektivity procesů, jejich optimalizaci a digitalizaci formou umělé inteligence a robotiky tak, abychom naším zaměstnancům ulehčili každodenní rutinu a klientům zkrátili dobu na vyřešení jejich požadavků. Mým cílem je udržet tým kompetentních a loajálních zaměstnanců a přičinit se o jejich spokojenost a další profesní rozvoj,“ uvádí Oľga Pavlíková, Head of Operations, Sberbank CZ.

Olga do Sberbank přichází ze společnosti 4finance, kde posledních 17 měsíců zastávala pozici ředitelky provozu se zodpovědností za 600 lidí v 16 zemích světa. Rovněž se podílela na úspěšné implementaci robotů do interních procesů a postavila nové Robotic Process Automation centrum pro celou skupinu. Olga má s řízením provozu velké zkušenosti – předtím pracovala řadu let jako ředitelka Center of Excellence ve společnosti Dixons Carphone nebo ředitelka EMEA Shared Service Centre společnosti Regus, a své bankovní zkušenosti získala jako ředitelka European Service Center v HSBC a také na řadě různých pozic v GE Money Bank, kde strávila téměř osm let

„Jsem si jist, že díky svým bohatým zkušenostem je Oľga skvělým kandidátem na tuto důležitou pozici v naší bance a těším se na spolupráci s ní,“ říká András Kaliszky, Chief Operations Officer, Sberbank CZ


Sberbank CZ se svými finančními produkty a službami zaměřuje na retailové klienty, malé a střední firmy a velké společnosti. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. V rámci firemního bankovnictvíSberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688