cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  25.02.2020 10:31:30

V USA startuje první banka zaměřená na kryptoměny

Caitlin Long, bývalá výkonná úřednice na Wall Street, která pomohla ve státě Wyomingu uzákonit 13 regulací umožňujících blockchain, nyní využívá zdejší progresivní legislativu k založení první kryptoměnové banky v USA. Název banky je Avanti, což znamená v italštině „vpřed“.

Long toto oznámení učinila prostřednictvím série 29 příspěvků na sociální síti Twitter. Věří, že „ve Státech chybí kritická část tržní infrastruktury – a sice konkrétní regulovaná banka, která může působit jako most k Federální rezervě pro platby a [nabídnout] úschovu i pro velké institucionální peníze“. Long však jedním dechem také poznamenává, že příslušné zákony s sebou pochopitelně v této sféře přinášejí i přísné regulační požadavky.

Podle platného zákona musí být všechny vklady, v případě Avanti v podobě kryptoměn, 100% kryty. Avanti také nebude moci používat vklady pro své vlastní finanční operace – praxi známou rovněž jako „refinancování hypotéky“. Je nutné dodržovat sběr přísných informací o všech zákaznících. A tak dále. Long dále přímo varuje. Nikdy se nepokoušejte přes banku Avanti provádět jakékoli ilegální operace. Není šance, aby vám podobné jednání mohlo projít. Long očekává, že Avanti otevře své dveře už počátkem roku 2021. Pokud má pravdu, mohlo by to vést k přílivu značného množství nové likvidity na trh. Fandíme.


CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste