BDO Česká republika (BDO Česká republika)
Tiskové zprávy  |  17.01.2019 10:41:05

Tržby mezinárodní poradenské skupiny BDO vzrostly meziročně o 10 % na 9 miliard dolarů

Mezinárodní poradenské skupině BDO vzrostly v roce 2018 tržby o více než 10 % na 9 miliard dolarů (205 miliard ). Nejnovější finanční výsledky upevňují postavení společnosti jako nejrychleji rostoucí globální organizace ve svém odvětví v posledním desetiletí.

Nadprůměrný růst byl způsoben především silným organickým růstem a nadprůměrnou aktivitou na poli fúzí a akvizic. Na aktivitách skupiny se celosvětově podílí přes 80 tisíc zaměstnanců.

Úspěch díky inovacím
Globální organizace BDO má zastoupení ve 162 zemích světa, v nichž zpravidla zaujímá postavení jednoho z lídrů trhu. Roční finanční výsledky zpracované k 30. září odhalily tržby ve výši 9 miliard dolarů. Ve srovnání s rokem 2017 se jedná o růst přesahující 10 %.  Nejrychleji rostly tržby o 17 % v oblasti Evropy, Blízkého východu a Afriky (EMEA). Vedení skupiny přičítá pozitivní výsledky zejména aktivnímu přístupu k inovacím, které do podnikání přináší vysokou efektivitu a současně vysokou hodnotu pro klienty. „Jsme aktivní poradci budoucnosti, nejen auditoři nebo daňoví konzultanti. Klientům nabízíme inovativní přístup skrze nové technologie a postupy. Především díky našim zaměstnancům a profesionálním vztahům, které budují s našimi klienty, jsme v roce 2018 dosáhli tohoto opravdu skvělého výsledku,“ říká CEO Keith Farlinger.

V Česku růst napříč segmenty
K růstu celé skupiny přispělo také BDO v České republice zaměstnávající více než 300 zaměstnanců. Díky své dlouholeté praxi se řadí k předním společnostem s tímto zaměřením a je lídrem na poli poskytování služeb středně velkým společnostem. V letošním roce poradenská společnost zaznamenala růst v segmentech auditu, daňového poradenství, IT poradenství a v oblasti zprostředkování fúzí a akvizic, kde dosáhla téměř 20% nárůstu počtu transakcí. „Naše firma realizovala 20 obchodů, které proběhly zejména v důsledku generační výměny,“ dodává Petr Kymlička, partner poradenské společnosti BDO v Česku.

BDO Česká republika

Síť BDO poskytuje služby v oblasti auditu, účetnictví, daní, finančního poradenství a znaleckých služeb v oboru ekonomika. Celosvětově BDO tvoří jednu z největších sítí auditorských a poradenských společností. Zaměstnává více jak 64 tisíc odborníků a působí ve 154 zemích. Díky své globální působnosti zajišťují společnosti BDO přístup k odborníkům dle potřeb klientů a lokalitě jejich podnikatelských aktivit.

Více informací na: http://www.bdo.cz/cs-cz/home

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Výsledky firem - tržby, zisk






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688