Radek Stolář
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  06.09.2018 10:06:26, aktualizováno 11:24:42

Bratři Berbrovi otevírají svůj druhý OK POINT ve Frýdku-Místku

 

Franšízanti Aleš a Marek Berbrovi se stali v Broker Consulting druhými v pořadí, kteří budou provozovat více než jeden OK POINT, obchodního místo, kde lze pohodlně, rychle a bezpečně vyřešit bankovní, finanční a realitní služby zároveň. OK POINT s pořadovým číslem 41 se nachází v obchodním centru Frýda ve Frýdku-Místku a stejně jako všechny ostatní je vybaven moderními technologiemi, privátní zónou a vkladomatem s provozem od 7.00 do 20.00 v pondělí až sobotu a v neděli od 8.00 do 20.00.

„Náš koncept je postavený tak, že těm nejúspěšnějším franšízantům umožníme provozovat několik OK POINTů v určité lokalitě. Na severní Moravě jsou to právě bratři-dvojčata Aleš a Marek Berberovi, kteří již v minulosti provozovali síť franšíz jednoho telefonního operátora. A protože jsou zkušení obchodníci, věřím, že u dvou nezůstanou a brzy navážou na franšízantku Jitku Přibylovou, která provozuje tři OK POINTy v Praze,“ komentuje Radim Štantejský, manažer projektu OK POINT Broker Consulting.

OK POINT Obchodní centrum Frýda

OK POINT ve Frýdku-Místku se nachází naproti Equabank ve zmíněném Obchodním centru Frýda v ulici Na Příkopě 3727 na pravém břehu řeky Ostravice, na pomyslné hranici mezi Frýdkem a Místkem, vedle nové moderní haly Polárka. Má ideální pozici a je snadno přístupné autem, samozřejmostí je velkokapacitní parkoviště u obchodního centra, a díky nedalekému vlakovému a autobusovému nádraží také veřejnou dopravou. Výborně je dostupné i pro pěší z obou břehů řeky Ostravice. Z historického centra je to pěšky zhruba 800 metrů.

„Když jsme před rokem a půl otevírali náš první OK POINT v Třinci, měli jsme vidinu, že bychom nechtěli zůstat jen u jednoho. Vše ale záviselo na tom, jak rychle zvládneme být v černých číslech. A protože OK POINT je svým konceptem a rozsahem služeb určený opravdu pro všechny generace a kvalita servisu je na vysoké úrovni, velmi rychle si získal mezi Třineckými oblibu. Věřím, že podobný úspěch bude mít i frýdecko-místecký OK POINT,“ doufá franšízant Aleš Berbr.

adresa: Na Příkopě 3727, Frýdek-Místek, 738 01

otevírací doba: PO až PÁ – 9.00 až 18.00

bankomat / vkladomat: Po až SO od 7.00 do 20.00, NE od 8.00 do 20.00

 

OK POINTy jako fenomén v rámci finančního trhu v České republice

Franšízová pobočka OK POINT je místem, ve kterém mohou lidé sjednávat produkty a služby různých bank i pojišťoven a řešit realitní služby, aniž by museli navštěvovat několik různých filiálek. Jedná se o unikátní místo, jehož cílem je usnadnit klientům život a ulehčit jim orientaci v nepřeberném a nepřehledném množství nabízených služeb. Propojujeme zde finanční plánování, nízkonákladové bankovnictví, dokonce i realitní služby. Tou nejpodstatnější výhodou OK POINTu je pak možnost sjednat si produkt nebo službu na míru v rámci aktuální nabídky finančních institucí, a to za nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Díky lidskému přístupu ke klientům, diskuzi nad jejich přáními a plány a šíří poskytovaných služeb se OK POINTy staly jedním z nejrychleji rostoucích franšízových konceptů na tuzemskám trhu. Výhodou je také vstupní investicemaximální výši 1,5 milionů korun, která je mnohonásobně nižší než u populárních franšíz z oblasti gastronomie. Svou roli hraje i prestiž finančního odvětví, která oslovuje zejména stávající úspěšné podnikatele či vrcholové manažery z korporací hledající druhou kariéru. Příležitost pro otevření OK POINTu z hlediska dlouhodobého strategického rozvoje jsou nyní ve městech Praha, Příbram, Hodonín, Břeclav, Chrudim, Žďár nad Sázavou, Havířov, Čáslav, Kutná Hora, Třebíč, Tábor, Písek, Klatovy, Rokycany, Rakovník, Cheb, , Kadaň a Vsetín.

Více o OK POINTech na www.okpointy.cz

 

Zdroj: Broker Consulting

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688