Saxo Bank (home.saxo)
Investice  |  15.10.2015 14:32:39

Saxo Bank na konci sezóny neobnoví sponzorskou smlouvu s Tinkoff Sport

Společnost Saxo Bank, specialista v oblasti online investic a obchodování, dnes oznámila, že v další sezóně nebude pokračovat ve sponzorování profesionálního cyklistického týmu Tinkoff-Saxo.

Lars Seier Christensen a Kim Fournais, generální ředitelé a spoluzakladatelé Saxo Bank, k tomu řekli:

Spolupracovat s týmem během posledních osmi sezón byla čest a jsme velice hrdí na mnoho úspěchů, kterých jsme společně dosáhli. Poděkování si zaslouží jak současný tým, tak i legendy, které byly součástí týmu v minulosti Bjarne Riis, Alberto Contador, Peter Sagan, bratři Schleckovi, Fabian Cancellara, Carlos Sastre, Matti Breschel, Chris Anker Sorensen i všichni další jezdci, jejichž vášeň a soudržnost byla oporou pro tým i pro naši značku z pozice sponzora, a to jak v Dánsku, tak i v celosvětovém měřítku.

Poděkování za partnerství patří především Olegu Tinkovovi, současnému majiteli týmu, a také managementu týmu Tinkoff-Saxo. Těšíme se na společné ukončení sezóny, které se uskuteční ve velkém stylu. Cyklistika bude mít vždy zvláštní místo v našich srdcích a týmu přejeme do budoucna mnoho úspěchů.

Podpora vrcholového sportu z obchodního hlediska zůstává pro banku v komunikaci s klienty a komunitou i nadále významnou oblastí. Iniciativa SaxoSport, v níž se stávající a potenciální klienti zapojují do sítí zaměřených na vrcholový sport, nedávno uskutečnila svůj velký projekt Ride Like A Pro v němž vybraní účastníci z řad klientů trénovali jako skuteční cyklističtí profesionálové a svou cestu zakončili účastí v etapě závodu Vuelta Espana.

Sponzoring cyklistického týmu sehrál klíčovou roli v budování povědomí o značce v době rychlé mezinárodní obchodní expanze, díky které dnes Saxo Bank disponuje 26 pobočkami po celém světě. I do budoucna bude Saxo Bank významně podporovat vrcholový sport a bude vyhledávat další příležitosti, jak sponzorovat silné jednotlivce v nejrůznějších sportovních odvětvích a lokálních úrovních. Všechna rozhodnutí o případném sponzorování budou jako vždy záviset na obchodním potenciálu, výsledcích a postavení značky, zakončili Christensen a Fournais.

 

Saxo Bank:

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Soukromým investorům a institucionálním klientům nabízí komunitní portál TradingFloor.com, první opravdovou sociální trading platformu. Plně licencovaná evropská banka spadající pod dohled dánské FSA svým klientům umožňuje obchodovat FX, CFD, ETF, akcie, futures, opce a další deriváty v rámci mnohokrát oceněné platformy SaxoTrader a nově spuštěné platformy SaxoTraderGO, která umožňuje přístup z PC, tabletu nebo smartphonu z jednoho účtu ve více než 20 jazycích. Platforma je využívána více než stovkou předních finančních institucí na celém světě. Saxo Bank prostřednictvím Saxo PrivatBank nabízí také profesionální portfolio a správu fondů na úrovni tradičního bankovního servisu. Saxo Bank, která byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a jejích 26 poboček zasahuje Evropu, Asii, Střední Východ, Latinskou Ameriku, AfrikuAustrálii.

 

 Globální online investiční banka

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Saxo Bank umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům obchodovat s FX, CFD, cennými papíry, futures, opcemi a dalšími deriváty a poskytuje i profesionální správu portfolia a fondů díky svým online obchodním platformám oceněným řadou různých ocenění.

Více informací na: www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688