Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  14.11.2008 10:35:05

NOVÁ ONLINE SLUŽBA PRO VÝBĚR NEJVÝHODNĚJŠÍCH NABÍDEK UŠETŘÍ ZA PÁR MINUT TISÍCE KORUN A HODINY ČASU

Online porovnání nabídek zboží, hypoték, půjček, pojištění, zájezdů, letenek, hotelů i jiných kategorií na jediné internetové adrese. To bylo zatím k vidění jen v zahraničí. Nově však online srovnání tisíců nabídek z různých oblastí přináší na český trh portál www.srovnam.cz. V našich poměrech jde o zcela unikátní projekt, který uživatelům nabízí možnost vybrat během pár minut nejlepší nabídku na trhu a rovnou ji objednat. Dají se tak ušetřit nejen tisíce korun, ale i hodiny času.

 

Stačí pár kliknutí…

Portál Srovnam.cz výrazně usnadní českým uživatelům internetu orientaci v nabídkách úvěrových produktů, pojištění, cestovních služeb a všeho zboží od elektroniky, přes nábytek až po knihy. Zákazníci získají pouhým kliknutím myši nejvýhodnější nabídku v jakékoli z uvedených oblastí a mohou rovnou provést i online objednávku. Odpadne jim tak únavné a zdlouhavé prohledávání webu, telefonování na informační linky a obcházení prodejen.

 

„Srovnam.cz však připravuje pro své návštěvníky i další, nové online služby. V krátké době dojde k rozšíření naší nabídky o srovnání mobilních tarifů, internetového připojení, pracovních příležitostí, realit, ojetých i nových automobilů a řadu dalších kategorií.“ uvádí Filip Kahoun, jeden ze zakladatelů portálu Srovnam.cz.

 

Uznávaný internetový odborník a ředitel Ogilvy Interactive Tomáš Jindříšek na adresu projektu Srovnam.cz říká: „Na českém trhu takto komplexní nabídka zatím chyběla. Za výbornou strategii portálu Srovnam.cz považuji nekonkurovat již zavedeným, uznávaným srovnávačům, ale snahu navázat s nimi spolupráci. Tato alianční politika může vést k opravdu největší přidané hodnotě pro zákazníky.“

 

Služba Srovnam.cz navíc přichází na trh právě v okamžiku, kdy se začínají ve velkém objednávat přes internet vánoční dárky. V tomto směru bude velmi užitečným pomocníkem. Srovnáním mohou zákazníci za stejný košík dárků ušetřit během pár okamžiků až několik tisíc korun. Ve správnou chvíli také portál přináší online porovnání nejen hypoték, ale i ostatních finančních produktů, u kterých dochází nyní, v období finanční krize, k častým změnám a zákazníci ztrácejí v nabídkách přehled.

 

Podobné služby si oblíbil celý západní svět…

„V zahraničí se jedná o běžnou a hojně využívanou službu. Za všechny lze jmenovat například nejúspěšnější britský srovnávací portál moneysupermarket.com, který na tamním trhu funguje od roku 1999 a letos jej navštívilo jen za první pololetí 62 milionů lidí“ uvádí Jiří Matoušek, jeden ze spoluautorů projektu Srovnam.cz, a dodává: „Očekáváme, že si i naše služba získá u českých spotřebitelů značnou oblibu díky své jednoduchosti a schopnosti ušetřit čas i peníze.“

 

Jeho předpoklad podporuje i skutečnost, že online srovnávací služby využívá 34.7% Obyvatel EU (zdroj: Comscore). Jen ve Velké Británii se v roce 2007 utratilo přes podobné služby cca 7 mld liber (tedy přes 200 miliard korun), což představuje zhruba 15% veškerého tamního internetového obchodu (zdroj: ChannelAdvisor). 

„Vzhledem k čím dám tím větší nabídce služeb a zboží se celosvětově přes podobné agregátory informací o nabídkách uskuteční až pětina všech prodejů.“ doplňuje ke globálním trendům Tomáš Jindříšek, ředitel Ogilvy Interactive.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688