Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  30.09.2008 13:14:36

Na trh vstupuje nový e-shop zaměřený na šperky a klenoty

Tisíce šperků a klenotů od předních světových značek lze počínaje dnešním dnem zakoupit v novém e-shopu Sperky.cz. Zákazníci nového internetového obchodu se mohou těšit na širokou nabídku produktů, komplexní informace o klenotech i originální průvodce výběrem šperků. Za příznačnou doménu s názvem Sperky.cz zaplatil provozovatel obchodu, společnost Vivantis a.s., rekordní sumu ve výši dva miliony korun.

 

Vytvoření nového internetového obchodu Sperky.cz je reakcí na zvyšující se poptávku po luxusních špercích a klenotech v České republice. Pohodlí při nákupu a nízké ceny nabízí spotřebitelům oproti kamenným obchodům absolutní komfort podpořený rozsáhlou kolekcí světových značek. Zákazníci mohou vybírat zboží například od značek Morellato, Just Cavalli, Miss Sixty, Police, či Storm.

 

„V nabídce máme rovněž luxusní zásnubní a snubní prsteny Altman, Benet Gold, případně Hejral. Předpokládáme, že právě o zásnubní prsteny bude největší zájem. Bez povšimnutí však určitě nezůstane ani rozsáhlá nabídka luxusních šperků z chirurgické oceli či velké množství rozličných druhů piercingů,“ uvedl Martin Rozhoň, ředitel společnosti Vivantis a.s. „Na projektu jsme pracovali tři měsíce. Návratnost našich dosud nejvyšších investic souvisejících s e-shopem očekáváme maximálně do tří let,“ doplnil.

 

Během října hodlá nový internetový obchod rozšířit nabídku o produkty společnosti Soliter a.s., tradičního výrobce luxusních zlatých briliantových šperků. Ta své výrobky na internetu dosud neprodávala a Sperky.cz si vybrala pro vstup na internetový trh.

 

„Většinu zboží máme skladem a k dodání do dvou pracovních dní, garantujeme nejnižší ceny, při objednávce nad 1000 Kč je poštovné zcela zdarma a ke každému nákupu přidáváme navíc dárkovou krabičku,“ vyjmenoval největší konkurenční výhody nového e-shopu Martin Rozhoň. „Pokud náš zákazník nalezne někde jinde šperky a klenoty levnější, cenu většinou snížíme pod úroveň konkurence,“ doplnil Rozhoň s tím, že v případě nespokojenosti či špatně zvolené velikosti není problém zboží vyměnit či vrátit.

 

Sperky.cz jsou registrovány u Puncovního úřadu, zákazníci se tak nemusí obávat zakoupení nekvalitního zboží. Mimo klasické platby na dobírku a bankovního převodu nabízí svým zákazníkům díky systému 3d-secure rovněž bezpečné transakce prostřednictvím platební karty. Obchodní podmínky byly auditovány Sdružením obrany spotřebitelů, o. s.


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688