Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  19.06.2008 14:51:35

Startuje nový systém pro internetové platby - MANUM superCASH

MANUM superCASH – to je jméno zcela nového, bezpečného, rychlého a diskrétního způsobu plateb za nákupy zboží a služeb na internetu, jehož provoz byl dnes oficiálně odstartován v Praze. Společnost MANUM tak ve spolupráci se svým klíčovým partnerem, akciovou společností SAZKA, dovedla do cíle dvouleté snažení o vytvoření zcela bezpečného, rychlého a přitom i diskrétního způsobu placení za nákupy „po síti“.

 

„Uživateli systému superCASH budou podle našeho názoru všichni, kdo dosud odmítali nakupovat na internetu ze strachu z nedostatečného zabezpečení svých osobních údajů, zejména pokud se týká platebních karet nebo bankovních účtů“ uvedl na tiskové konferenci jednatel společnosti MANUM , Bc. Marek Lánský. „Na druhé straně věříme, že našimi klienty, tedy obchodníky, kteří používají náš platební nástroj pro své zákazníky, budou v krátké době všichni významní „hráči“ na poli českého internetového obchodování !“

 

Klíčovým partnerem pro úspěch celého projektu je akciová společnost SAZKA. „Naším vkladem je bezkonkurenční prodejní síť s výkonným a spolehlivým on line systémem, schopným zprostředkovat platby v desítkách miliard korun,“ prohlásil předseda představenstva a generální ředitel SAZKA, a.s., JUDr. Aleš Hušák. „Jsem přesvědčen, že nová služba přivede k našim terminálům další zákazníky a že osloví miliony lidí, kteří na terminálech sázejí, dobíjejí kredity pro mobilní telefony, kupují vstupenky nebo platí složenky.“

 

Princip placení prostřednictvím služby superCASH je uživatelsky velmi jednoduchý a rychlý . Zákazníkovi je systémem superCASH vygenerován čárový nebo číselný kód, se kterým svůj nákup zaplatí hotově na kterémkoliv terminálu SAZKY. Do 10 minut je pak internetový obchod informován, že nákup byl uhrazen a zboží nebo služby mohou být distribuovány. V systému superCASH navíc může obchodník i zákazník kdykoliv najít informace o stavu konkrétního obchodního případu. Veškerá komunikace mezi účastníky systému je elektronicky zabezpečená i přes to, že její součástí nejsou žádné osobní údaje !!!

 

Nový platební nástroj má už v první den „ostrého provozu“ k dispozici na svých stránkách několik internetových obchodníků. S celou řadou dalších významných partnerů v těchto dnech probíhají závěrečné fáze obchodních jednání nebo už vlastních technických příprav.

Společnost STUDENT AGENCY například připravuje spuštění nového platebního způsobu již v červenci. Majitel společnosti  Ing. Radim Jančura o něm říká: „Jsme rádi, že můžeme našim klientům nabídnout další platební způsob pro nákup našich jízdenek, letenek a dalších produktů. Věříme, že online rezervace na našem webu www.studentagency.cz a následná platba přes terminál Sazky zpřístupní naše služby ještě většímu okruhu klientů.“ Systém MANUM superCASH je prvním svého druhu v České republice a v těchto dnech společnost MANUM jedná i o jeho rozšíření do dalších evropských zemí.
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688