Pavel Daniel (Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  29.06.2007 14:07:26

Atlantik FT se brání nařčením o vlastníctví podílu ve společnosti Vítkovice

ATLANTIK FT nemá žádnou smlouvu s VÍTKOVICE HOLDING o výkupu akcií VÍTKOVICE a nikdy nevlastnil 10% podíl ve VÍTKOVICE, a.s.

Společnost ATLANTIK FT, patřící do holdingu KKCG Finance, se důrazně ohrazuje proti nepravdivému tvrzení společnosti VÍTKOVICE HOLDING, a.s., ohledně výkupu akcií VÍTKOVICE, a.s. V současné době neeviduje žádnou smlouvu mezi ATLANTIK FT a VÍTKOVICE HOLDING, a.s, ze které by vyplýval závazek společnosti ATLANTIK FT vykupovat akcie VÍTKOVICE, a.s. Veškeré dřívější smluvní vztahy uzavřené mezi společností ATLANTIK FT a VÍTKOVICE HOLDING, a.s., týkající se obchodů s akciemi VÍTKOVICE, a.s., byly mezi smluvními stranami ukončeny a závazky z těchto smluv vypořádány. ATLANTIK FT navíc nikdy nevlastnil 10 procent akcií VÍTKOVICE, a.s., protože to nikdy neměl v záměru a jelikož striktně dodržuje podmínky kapitálové přiměřenosti, které by mu to ani nedovolovaly.

Praha, 29. června 2007: Společnost ATLANTIK FT, patřící do holdingu KKCG Finance, se důrazně ohrazuje proti nepravdivému tvrzení společnosti VÍTKOVICE HOLDING, a.s., o existenci smlouvy, která společnost ATLANTIK FT zavazuje k výkupu akcií VÍTKOVICE, a.s. Dříve uzavřená mandátní smlouva z roku 2003, která se týkala povinné nabídky převzetí a proběhla na přelomu roku 2003/2004, byla ihned po ukončení nabídky převzetí ukončena a závazky z ní řádně vypořádány.

Dagmar Adamcová, tisková mluvčí společnosti ATLANTIK FT k nařčení říká: “Společnost ATLANTIK FT zásadně odmítá tvrzení společnosti VÍTKOVICE HOLDING, a.s., že by v současné době měla nějaký smluvní vztah týkající se obchodů s akciemi VÍTKOVICE, a.s. Společnosti není znám žádný závazek ke společnosti  VÍTKOVICE HOLDING, a.s., a veškeré dřívější obchody, které jsme realizovaly, byly vždy provedeny dle požadavků vyplývajících ze smluv. Společnost ATLANTIK FT nikdy neměla v držení 10 procent akcií VÍTKOVICE, a.s., protože to nebylo cílem společnosti a jelikož by tím porušovala pravidla kapitálové přirozenosti, kterou striktně dodržuje. Proti tomuto nařčení jsme připraveni se bránit a očistit tak jméno společnosti ATLANTIK FT. “ 

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688